THY’de “Brunch menüsü” başlıyor!

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 12-04-2016 15:58
Yeni sezon hazırlıklarını görmek, o tıklım tıklım dolan plajlardaki hummalı çalışmaları izlemek, görev yapacak ekiple sohbet etmek benim için çok daha değerli.. Benim gidişlerim anidir. Planlamadan giderim.. Severim kendime yaptığım sürprizleri.. Yine öyle oldu, esti kafama bastım gittim Bodrum’a.. Kenan kafası işte.. Üşenmiyorum, tembellik yapmıyorum, hem geziyorum, eğleniyorum, hem de işime bakıyorum. Yeni yazılarım için bilgi hazinemi genişletiyorum. Sezon başlamadı ama THY Bodrum uçakları tıklım tıklımdı.. Cumartesi sabahı 10.30 uçağıyla uçtum. Kahvaltı beklerken menüde “cacık, somon tartar, humus, yaprak sarma” vardı. Sabah sabah cacık ile kahvaltı yapmak ilginç oldu! [resim=20160412resim-160557FN][/resim] Hafta sonları bile otellerde brunch menüsü olur ve hafta içine oranla daha geç biter kahvaltı. Ama THY Do&Co bunu öyle düşünmemiş! Bu konuyu neden önemsiyorum? Bir saatlik uçuşta kahvaltı yapsan ne olur yapmasan ne olur? Ama konu o değil. THY, yeme-içme konusunda dünya standartlarının çok üstünde hizmet veriyor ve bu konuda bir çok ödül alıyorsa, iç hatlar uçuşlarında da aynı özen olmalı diye düşünüyorum. Ve Do&Co’nun sahibi Attila Doğudan’ın bu konulara çok önem verdiğini biliyorum. [resim=20160412resim-163301AX][/resim] Bodrum’a inince konuyu içeren bir tweet attım ve 5 dakika sonra THY Basın Müşavirliği’nden değil, dünyanın bilmem neresinde, hangi etkinlikte olan Attila Doğudan’dan cevap geldi. İşte bu kadar işini önemseyen ve takip eden birisi Doğudan.. O yüzden çok başarılı bir insan kendisi. * * * Merhaba Kenan Bey, 10.30'da kalkan bir uçakta kahvaltı alamadığınızı ve memnun kalmadığınızı okudum ve gerçekten üzüldüm. Kahvaltı servisi, sistemimizde tam 10.30'a kadar. Arkasından soğuk meze tabağı çıkıyor. Genelde iç hatlarda 11.00’a doğru veya daha sonra servis edildiği için.. Sizin kalkış saatiniz de tam 10.30’a denk gelmiş... Bodrum hattını ve belki de hafta sonları uçuşlarını bir kez daha gözden geçireceğiz. Belki de kahvaltı ve öğlen/meze tabağı dışında yeni "brunch tipi" bir ürün sunacağız. Şimdilik selamlar ve yakında görüşmek üzere. Attila Doğudan * * * Eleştiriye kızmak ve algılamak arasındaki fark bu işte. Doğru eleştiriyi, doğru algılarsanız doğru iş yapmış olursunuz. Ben yeme-içme ve eğlence sektöründe dergileri olan, geccemekan.com diye web sitesi yaratan, gecce gurme kurulu olan, mekan oscarları dağıtan biri olarak, dünya tecrübemle doğru eleştirilerimi yapıyorum. Yani “bedava danışmanlık” hizmeti veriyorum aslında. Gören görür, görmeyen dünya ile yarışamaz, sönüp gider. Yani yakında THY uçaklarında hafta sonu brunch menüleri görürseniz, beni hatırlayın olur mu :) [i][b]YARIN; BODRUM’DA NELER OLUYOR?[/b][/i]