SPAZIO’DA DENİZ ÜRÜNLERİ

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 11-11-2006 09:17
Hayatımda ilk defa, bir fotoğraf üzerine Spazio'ya hemen rezervasyon yaptırdım. Hiç aklımda yoktu ama o fotoğraf aklımı başımdan aldı. Yani sayfada gördüğünüz fotoğraf.. Tagliatelle, ıstakoz, domates ve fesleğen ile.. Eşime telefon açtım ve 'Hadi çocuklara söyle, sizi sürpriz bir yere yemeğe götürüyorum' dedim ve Hyatt Otel'deki Spazio'ya girene kadar sürprizi açıklamadım.. [resim=2006111199deniz1-11kasimjpg][/resim] Meğerse Spazio'da 'Deniz Ürünleri' haftası varmış ve birbirinden leziz tatlar ve farklı pişirme yöntemleriyle sunuluyormuş.. Risotto, karides ve roka ile, Fenerbalığı, enginar ve siyah zeytin sosu ile, Izgara levrek, marine edilmiş rezene ve patates ile, Güveçte mürekkepbalığı, domates ve polenta ile gibi mönüde değişik seçenekler var. Fiyatlarda çok makul.. Normal bir balıkçıda bulacağınız fiyatlar uygulanmış Spazio'daki deniz ürünleri haftasında.. Masamıza Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Zeyrek baktı. Çok kibar ve çok güleryüzlüydü.. Kusursuz bir servis uygulandı Spazio'da.. Yiyecek İçecek Müdürü Tufan Kobanbay da sürekli dolaşıp, tüm masaları kontrol altında tuttu. Baş Aşçı Thomas Angener'İn deniz ürünleri mönüsü gerçekten muhteşemdi.. Ben ve oğlum Taglieatelle ıstakoz alırken, eşim midye ve kum midyeleri, kızımızda spagetti karides ve dana jambon tercih etti.. Tam bir gurme masası gibi ailece yemekleri ve servisi test ettik ve tam puan verdik.. Spazio çok kalabalıktı.. Genellikle yabancı misafirler ağırlıktaydı ve gözlemlediğim kadarıyla çoğu misafir benim tercih ettiğim ıstakozlu tagliatelle'yi tercih etmişti. Gerçekten fotoğraftaki gibi leziz ve nefisti. Teşekkürler Spazio.. Eğer deniz ürünlerinden hoşlanıyorsanız 18 Kasım'a kadar sürecek olan Spazio Deniz Ürünleri Mutfağını kesinlikle tavsiye ediyorum. Tel; 0212-368 12 34