Park Fora'da, istiridye ve kabuklular!

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 18-02-2014 17:12
Hep söylerim, mekanın ruhu diye bir şey vardır. Ve bu "mekan ruhu" sahipleriyle ilişkilidir. Park Fora'nın iki ortağının da (Ali Rıza YILMAZ, İlhan ÇULHA) düzgün ve yaratıcı kişilikleri mekana o kadar güzel yansımış ki, her gittiğimde, etrafımda neşeli ve mutlu müşterileri görünce kendimi evimde gibi hissediyorum. Ve tabii ki ne zaman gidersem gideyim mutlaka sohbet ediyorum. Bundan 3 ay önceydi sanırım. "Neden kabuklu deniz ürünleri yok?" dedim. En son gittiğimde girişte sağlı-sollu kocaman akvaryumlar vardı. Şaşırdım. “Fine de claire“ olarak adlandırılan istiridyeler ve ıstakozlar Park Fora için dünya üzerindeki en özel noktalardan geliyormuş. İstiridye seçiminde Fransa’ nın Carantec ve Brest bölgeleri tercih edilirken ıstakozlarda ise Amerika’nın Maine bölgesi ve Kanada’nın Nova Scotia bölgeleri tercih edilmiş. Yerli ıstakozlar da ise adres Saroz Körfezi olmuş. Park Fora'nın mezeleri müthişti. Paellası ve en son yediğim deniz mücveri muhteşemdi. Şimdi de bu lezzetlere kabuklu ve istridye akvaryumu eklenince keyfimize diyecek olmaz herhalde. Park Fora'yı bu kadar övdüğüm için kimse alınmasın, darılmasın. Yenilikçi, çağdaş, sektöre hizmet eden, düzgün mekanları elimden geldiğince ziyaret etmeye ve sizlere en doğru şekilde tanıtmaya çalışıyorum. Her gittiğim mekanda, dünya tecrübelerimle bedava fikir veriyorum. Değerlendiren değerlendiriyor.. Benim önerdiğim mekanlarda, başınıza herhangi bir terslik gelirse de bana çekinmeden mail atın, ben hallederim diyorum. [url=https://www.gecce.com.tr/yazarlar/pazarlikci/ulusoyvaran-sorunu-cozdu]PAZARLIKÇI KÖŞESİ İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ.[/url] Park Fora'nın ortağı Ali Rıza Bey, çıtayı yükseltmiş "Sushi de koyacağız Kenan Bey" dedi. Evet Park Fora turistik bir mekan ama özü kaybetmesek daha iyi olur bence..