DİVAN PALMİRA HARİKA..

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 22-05-2009 08:30
Son gecce Türkbükü harikaydı.. Kısa süreli sağnak yağmur müthişti. Şemsiye altında Divan Palmira'da yemek yedik, Ship a Hoy'da odun ateşinde dans ettik.. 19 Mayıs tatili nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu gittiğim Türkbükü izlenimlerimi aktarmak istiyorum sizlere.. Takıldığım yerler; Divan Palmira, Kuum, Maki, Sahip a Hoy (Türkbükü), Balıkçı Sait ve Hasan (Yalıkavak).. Önce Divan Palmira'dan başlamak istiyorum; Türkbükü'nün kalesi Divan Palmira.. [resim=20090522resim-183901G3][/resim] [b]Soldan sağa; Bilal Öztürk, Çağla Önal, Kenan Erçetingöz ve Avni Aykut[/b] Böyle bir konum, böyle bir otel, havuz, yeşil alanlar, hizmet, servis, mönü, lezzet, Türkbükü gibi küçük bir yerde ve kısa yaz sezonunda bulmak imkansız bence.. Divan Grubu, otelcilikte gerçekten çok başarılı.. Bunu Türkbükü Divan Palmira'dan anlamak mümkün. Çünkü, 2 aylık sezona rağmen tüm kış boyunca Türkbükü'nde açık kalan tek otel Divan Palmira. Geniş havuzu olan tek otel Divan Palmira.. Yeşlil alanları, tenis kortaları olan tek otel Divan Palmira.. Butik otel servis kalitesi tek otel Divan Palmira.. Bence Michelen yıldızlarına taş çıkartacak bir aşçıya sahip olan tek otel Divan Palmira.. Abartmıyorum.. Gerçekleri söylüyorum.. Divan Palmira'yı yaşamak lazım.. Ev sıcaklığını, dostluğu, servisi, lezzeti hissetmek lazım.. [resim=20090522resim-183901C4][/resim] Mutfak Şefi Çağla Önal'la mutlaka tanışmanız lazım. Zaten siz tanışmazsanız o sizinle mutlaka tanışır ve memnun olup olmadığınızı sorar. Amerika'ya işletme okumaya gidip aşçı olarak dönen Çağla Önal gerçekten harikalar yaratıyor Divan Palmira'da.. Son gecce sağnak yağmurda iskele üstünde şemsiye altında yediğimiz yemekler müthişti. Çağla Önal'ı tebrik ediyorum. Çağla Önal'da yaratıcılığın sonu yok.. Türkbükü Divan Palmira'ya bu yıl İstanbul'dan bir takviye gelmiş. Operasyon Müdürü Bilal Öztürk.. Çok şeker bir insan.. Gerçekten müşteri ilişkilerini çok iyi biliyor. Divan Grubu'nun İstanbul'daki göz bebeğiymiş Bilal Öztürk. Ve bu yaz sezonu Türkbükü Divan Palmira'da olacak. Giderseniz mutlaka tanışırsınız ve leb demeden leblebinin nasıl anlaşıldığını, müşteriye odaklı dört dörtlük hizmetin nasıl yapıldığını görürsünüz. [resim=20090522resim-183901F8][/resim] Divan Palmira'nın yeni Operasyon Müdürü Bilal Öztürk beni gerçekten şaşırttı. Türk Turizm Sektörü'nde bu tip genç yeteneklerin olması ise hayli sevindirdi. Divan Grubu'nun Halkla İlişkileri yöneticisi Esra Ekşi, Bilal'ı anlatmıştı ama inanmamıştım. Yaşayınca anladım. Bravo Bilal Öztürk.. Türkbükü Divan Palmira'da başka yeni bir isim daha var; Yiyecek ve İçecek Müdürü Avni Aykut.. Avni Aykut, Antalya Talya'dan Türkbükü Divan Palmira'ya tayin olmuş.. Ve hemen işe, köylüler ve sorunlarını dinleyerek başlamış ve anında tüm Türkbükü yaşayanlarıyla dost oluvermiş. Çok sıcak kanlı, eleştirileri anında gören ve uygulayan bir müdür Avni Bey. Tebrik ederim. Otellerde yanlış uygulanan 'tek-duble' içki uygulamasının hatalı olduğunu söyledim anında bu uygulamayı iptal etti. Çünkü hemen yandaki Ship a Hoy'da 30 liraya içtiğiniz viski, Divan'da tek 40, duble 80 liraydı! Yiyecek İçecek Müdürü Avni Aykut bu yanlış uygulamayı anında kaldırarak tek fiyata geçti. Çünkü burası Türkbükü ve barlar, kulüpler yan yana.. Bu eleştirimin dışında Divan Palmira'da eleştirecek bir şey bulamadım. Ha bir de benim en sevdiğim tatlı olan rococo'nun yumuşak olduğunu daha sert olması gerektiğini söyledim ama rococo İstanbul'dan geliyormuş. Bu eleştirimi de İstanbul'a söyleyeceklerini belirttiler. Türkbükü Divan Palmira'nın bu kadar başarılı olmasının en büyük sebebi ise Divan Otellerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Gün'ün tecrübeleri.. Murat Gün, haftanın belli günlerinde Türkbükü'ne giderek Divan Palmira'yı kontrol ediyor ve tecrübesiyle detayları halledip, Türkbükü Divan Palmira'nın gerçekten kalınabilecek, yemek yenilebilecek, barında sohbet edilebilecek, beach'inde yüzülebilecek bir yer olmasını sağlıyor.. Türkbükü Divan Palmira'da emeği geçen herkesi kutluyorum. [b]YARIN; SHİP A HOY VE KUUM BEACH-OTEL'DE NELER OLDU?[/b]