Rixos, Köhne ve Atılay Balıkçısı

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 29-07-2015 09:53
Havaalanından Bodrum'a giderken görkemli kapısıyla mutlaka dikkatinizi çekmiştir Rixos.. Gerçi yanında açılan Jumeirah Oteli görkem olarak Rixos'un pabucunu dama attı ama otele gidenler her yerdeki altın varaklardan dolayı şort-terlikle dolaşamıyorlarmış! Rixos Bodrum 2003 yılında açılmış ama aradan 12 yıl geçmesine rağmen hiç restore edilmemiş. Ama bu sezon başlangıç olarak öncelikle genel müdür değiştirildi ve Antalya DownTown Rixos'un başarılı müdürü Mehmet Tulunay, Rixos Bodrum'a genel müdür oldu. Bu operasyon şu demek; grubun en başarılı müdürü sensin. Bodrum'a git ve oteli yenileyip, hakkını ver.. [resim=20150729resim-101526AA][/resim] [i](Mehmet Tulunay)[/i] Genç ve başarılı genel müdür Mehmet Tulunay da ekibini ve sistemi yenileyerek işe başladı. Seneye de eski binayı baştan aşağı yenileyecek. [resim=20150729resim-100657LA][/resim] Rixos Bodrum'da benim en sevdiğim yer, denizin üstündeki özel kabanalar.. Eğer yer bulabilirsen birini kiralıyorsun ve akşama kadar ailenle, sevdiklerinle beraber, mükellef bir kahvaltı dahil yiyip, içip denize giriyorsun.. Yalıkavak, Türkbükü karmaşasından kaçmak için zaman zaman Rixos Bodrum'a gidiyorum ve gerçek dinlenmeli tatil yapıyorum. [resim=20150729resim-100723LJ][/resim] Ayrıca Rixos Bodrum'un Kleopatra Beach'inde açılan Radika adlı minik, salaş ve mükemmel restoranı kesinlikle tavsiye ederim. Gecce-gündüz Rixos Bodrum'da yatıp kalkan, turizm aşkından dolayı evlenmeyi bile düşünmeyen kabanalardan sorumlu müdür Mehmet Ali Karaoğlu'nun kontrolüne verilmiş Radika.. Madem sen otelini ve işini çok seviyorsun demişler ve Radika diye şirin bir restoran açmışlar. Romantik bir akşam geçirmek istiyorsanız gitmenizi tavsiye ederim. Bana çok dua edersiniz.. [b]KÖHNE GÜVERCİNLİK[/b] Rixos'a gitmişken, "Güvercinlik'te odun ateşinde levrek pişiren Köhne diye çok salaş bir mekan var Kenan Bey" dediler. Koşa koşa gittim.. Bir mekan bu kadar mı salaş olur, mezeler bu kadar mı lezzetli olur, odun ateşinde pişen levreğin farkı bu kadar mı belli olur kardeşim? Tek kelimeyle muhteşemdi. Peki neden? Çünkü; pişerken sevgi de ekliyorlar. [resim=20150729resim-100804VJ][/resim] [i](Baba Hidayet, torun Hidayet, oğul Mustafa, anne Birgül ve gelin Arzu Karakuş)[/i] Çünkü; baba, eşi, kızı, damat hep beraber çalışıyorlar. Çünkü; arka bahçede yetiştirip, koparıp masaya getiriyorlar.. Beni dinleyin.. Uzak-muzak demeyin, Güvercinlik Köhne'ye gidip odun ateşinde levrek yiyin. Ama isterseniz yine fırında karışık kuzu kavurmayı da isteyebilirsiniz. Afiyet olsun. Köhne'deki lezzetli anlar: [url=https://www.gecce.com.tr/video-kenan-ercetingoz-kohne-guvercinlikte]Video için tıklayın[/url] [b]ATILAY BALIKÇISI[/b] Bodrum'dan yazacağım son mekan, Türkbükü'ndeki Atılay Balıkçısı.. Geç keşfettim ama 3 gecce üst üste Atılay'a gittim.. Herkes Atılay'ın levrek lokumunu konuşuyor ama ben çimçim denilen karides ve kereviti bu kadar güzel pişiren bir mekan görmedim.. [resim=20150729resim-101756VJ][/resim] Ortamı, mezeleri, lezzetleri ve fiyatıyla Türkbükü Atılay Balıkçısı en favori balıkçım arasına girdi.. Evet, levrek lokumu özellikle kadınlar için mükemmel bir seçim.. Evet çok lezzetli.. [resim=20150729resim-101819VP][/resim] Ama seviyorsanız çimçim karides ve kereviti mutlaka deneyin. Ha, bir de unutmadan söyleyeyim, deniz mahsüllü pilav seviyorsanız benim selamımı söyleyin. Atılay size mutlaka yapar, mönüde yok.. Eylül'de sendeyim Atılay.. [i]YARIN; Tekne ile Yunan Adaları ve Santorini[/i]