ET-KEBAP SEZONU AÇILDI!

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 29-06-2012 12:05
Japonların tepenyaki’sini çok severim. İstanbul’da sadece Swissotel Miyako adlı restoranda olan tepenyaki’ye fırsat buldukça giderim. Şimdi de Set Kebap’ın “Türk usulü tepenyaki”sini deneyeceğim. Hele bir yaz geçsin.. Son zamanlarda İstanbul yeme-içme sektöründe çok güzel gelişmeler oluyor, harika şeyler yaşanıyor, mekanlar kendini yeniliyor ve çağa ayak uydurmaya çalışıyor. Nusret’i gidin görün.. Etiler’de arka sokaklardan ana caddeye çıktı, muhteşem çıktı. Anlatmaya gerek yok, gitmelisiniz ve “İstanbul’da böyle bir et restoranı mı varmış ya” diyeceksiniz. [resim=20120629resim-183705E5][/resim] Amerika’dan yeni döndüm. Palm, Prime One Twelve, Red Steak, Morton’s gibi dünyaca ünlü et restoranlarına taş çıkartır vallahi bizim Nusret. Bu kadar iddialı söylüyorum. Artık bazı şeyler değişiyor, İstanbul yeme-içme sektörü yavaş yavaş hak ettiği yeri buluyor ve bulacak. Levent girişindeki Set Et-Kebap restoranına gidin. İstanbul’da masalarda böyle modern kendin pişir, kendin ye mantığı mı varmış ya diyeceksiniz. Çok beğeneceksiniz. [resim=20120629resim-183705B4][/resim] “havalar sıcak, masada mangal şimdi boğar” derseniz, çok güzel bir bahçesi var, oraya takılırsınız, kebabın alasını yersiniz. Etin en lezzetlisini, mezelerin en güzelini tadarsınız. O bahçede bir zamanlar My Pavyon olan, Cenk Eren’in şarkılarını söylediği alan yani.. Cennet bahçesi gibi, ferah ve yemyeşil.. Set Et-Kebap restoranını mutlaka deneyin.. Kemal Evirgen, her şeyi oğlu Umut’a devretmiş. Pırıl pırıl bir genç Umut.. Yeme-içme sektöründe umut vaat ediyor gerçekten. Her şeyle, herkesle çok yakından ilgileniyor. Çok yakında Emirgan’da yeni mekanıyla sürpriz yapacakmış Umut Evirgen. Haydi hayırlısı..