EVA HERZİGOVA GELİYOR!

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 01-12-2004 09:11
Bugün biraz hava atayım.. Önceki gecce, yüzyıllardır kralların taç giyme törenlerinden, devletlerin barış kutlamalarına değin, en özel günlerin çok özel içkisi olan Dom Perignon Vintage 96'ın tanıtım yemeğindeydim. Yemekte önce Asya usulü pesto ve karışık yeşillik ile ördek carpaccio geldi başlangıç olarak. Ardından bebek ıstakoz ve balkabağı ravoili ara sıcak olarak geldi önümüze.. Ana yemekte ise vanilya aromalı limon turşusu ve istiridye mantarı ile kağıtta kuşkonmaz ve kalkan balığı filetosu yedik. Yine Dom Perignon Vintage 1996 ile taze mango bombası'nı tatlı olarak afiyetle yedik. Hennessy X.O. konyak ve kahvelerimizi de en son aldık. Ne gecce ama.. Şu görkeme, şu seçilen mönüye bakın.. Dom Perignon Vintage 1996 için İstanbul en şık restoranlarından biri olan Margaux'da gourmelerin biraraya geldiği bir davet düzenlendi. Güneri Civaoğlu, Ali Esad Göksel, Mehmet Yalçın gibi isimlerle birlikte gazeteci-gurme olarak da ben ve Şenay Düdek vardık. Tabii daha başka davetlilerde vardı. Niş dergisi, İn dergisi vs.. gibi özel sektör dergilerinin sahipleri de bu muhteşem ve çok özel davetteydi. Dom Perignon Vintage 96'nın her çeşit yemekle olan uyumunun keşfedildiği davette, bT Satış Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Burak Türeci ve eşi Müge Hanım'la birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Dom Perignon'un bölge müdürü Francois Laurent Vitrac ile birlikte bT Satış Pazarlama İletişim Müdürü Gülay Kamaz'ın konuşma yaptığı bu özel geccede davetliler, şampanyanın ve şef Mike Norman'ın yemeklerinin tadına doyamadılar. Ben özellikle bebek ıstakozlu ravioli ve kağıtta kuşkonmaz ve kalkan balığı filetosuna bayıldım. Don Perignon Vintage 96 ile mükemmel bir uyum sağladı. Margaux'un şefi Mike Norman o gecce harikalar yaratmış. Sadece ördek carpaccio seçimi yanlış buldum. Fazla yağlıydı. Onun dışında mükemmel bir gecceydi. Geccenin ilerleyen saatlerinde davet yavaş yavaş dağılmaya başlayınca, Margaux gecce kulübü haline dönüştü ve biranda çok hoş bir ambiyans oluştu. Don Perignon Vintage 96'nın muhteşem geccesinde kalan davetlilerle birlikte her beraber dans ettik. Özellikle ev sahbi Müge Türeci ve Gülay Kamaz, tüm davetlileri tek tek dansa kaldırdı. Yılbaşı yaklaşırken şampanyanın Dom Perignon olduğunu, özellikle bu yıl piyasaya sürelen 96 rekoltesinin muhteşem olduğunu vurgulamak isterim. Tabii ben yedim, içtim, dans ettim ama özel haberimi de almayı unutmadım. 8 Aralık'ta Eva Herzigova İstanbul'a geliyormuş. Şu anda sır gibi saklanan bu haberi Don Perignon geccesinde öğrendim. Bir mücevher firmasının davetlisi olarak İstanbul'a gelecek olan Eva Herzigova'nın nasıl geleceği, nerede kalacağı ve programı şimdilik sır.. Ama, gecce.com sayesinde geleceği sır değil..