KADIN -

news
KADIN

Günlük Makyaj Rutininizi BB Krem, Dudak Nemlendirici ve Maskara ile Canlandırın

Günlük makyaj rutini, güzelliğinizi vurgulamanın ve özgüveninizi artırmanın harika bir yolu. Canlı ve doğal bir görünüm elde etmek için üç temel ürün kullanabilirsiniz.

news
KADIN

Ramazan'a doğal detoksla girin, zorlanmayın

Ramazan'a çok az bir süre kala, hazırlıklar sürüyor. Ramazan için hazırlık denince mutfak hazırlığı akla geliyor. Peki, vücudumuzu nasıl hazırlıyoruz? Uzmanlar, bu yılın altın günleri olarak bilinen 26-27 ve 29 Şubat'ta hacamat yaptırarak Ramazan'a daha hazırlıklı başlanabileceğini açıkladı.

news
KADIN

Bebeklerde beyin gelişimini arttırmanın 10 yolu

Yaşamın ilk iki yılında beyin gelişiminin yüzde 90’ı tamamlanır. Bu dönemde bebeğiniz için uyguladığımız her türlü bedensel ve ruhsal destek beyin gelişimini artırır. Erişkin dönemde ruhsal ve bedensel sağlıklı bir birey olarak yetişme yolunda ilk adım atılmış olur. Liv Hospital Çocuk Sağlığı, Hastalıkları ve Gelişimsel Pediatri Uzmanı Dr. Reyhan Tamer anlattı.

news
KADIN

Gebelerde diş problemine dikkat

Kadın ağız ve diş sağlığı; gebelik, hamilelik ve hormonal değişimlerin kadının sağlığını etkilemesi ile büyük önem kazanıyor. Hormonal değişimler, menstrüel dönem ve menopoz gibi faktörler doğrudan diş ve diş etlerini de etkiliyor. Kadınların kemik yapısı ve kalsiyum oranının erkeklere göre farklı olması ise, diş ve diş eti hastalıklarına daha yatkın olmalarına sebep oluyor. Bu nedenle kadın ve ağız diş sağlığı toplumda büyük önem taşıyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi Üyesi ve Divas in Dentistry Türkiye Temsilcisi olan Sn. Dt. Güzin KIRSAÇLIOĞLU, kadın ağız ve diş sağlığının hormonal değişimler ve gebelik gibi faktörlerle doğrudan ilişkili olarak, doğacak bebeğin sağlığını direkt etkileyebildiğine vurgu yapıyor…

news
KADIN

Güzellik ve makyaj platformu ruj.net açıldı

Kadınların güzellik ve makyaj konularındaki bilgilerini artırmak, yeni ürünleri keşfetmek ve deneyimlerini paylaşmak için bir araya gelebilecekleri bir platform düşünün.

news
KADIN

Didem Gökçe “Alejandro” Dubai ve Londra'da

Roma sanat okulunda aldığı eğitimin ardından ülkemizdeki tasarım gücünü dünyaya duyurmak için yeni bir marka kuran genç tasarımcı Didem Gökçe, “Alejandro” adını verdiği markası ile dünyaya açılıyor. B

news
KADIN

Hamilelerde varis tehlikesi

Sıklıkla kadınlar tarafından dile getirilen varis, çoğu zaman estetik kaygılarla konuşulsa da farklı evrelerde ağrı ile de kendini gösteriyor. Hamilelik süresince ortaya çıkan veya mevcut varis probleminin hamilelikte artan şikayetleri ise alınacak bireysel önemlerle hafifletilebiliyor.

news
KADIN

Bebek bağışıklığını güçlendiren 5 adım

Çocukların ya da yetişkinlerin bağışıklık sisteminin güçlenmesi sürecinde beslenmenin ve çeşitli egzersizlerin önemi çok büyük. Ancak iş, bebeklerin bağışıklık sistemine gelince kafalar karışabiliyor. Ebeveynlerin merak ettiği bebek bağışıklığının güçlenmesinde ise anne sütü büyük önem taşıyor. Memorial Şişli Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uz. Dr. Hatice Bulut, bebeklerde bağışıklığın güçlendirilmesi hakkında bilgi verdi.

news
KADIN

8 Kişilik İkili Geniş Hacmiyle Bol Porsiyonlu Sulu Yemek Yapan Karaca Air Pro Cook Duo AirFryer!

Yenilikçi ürün teknolojileriyle mutfaklarda geçirilen zamanı keyifli hale dönüştüren Karaca, Air Pro Cook Duo ile üst düzey bir airfryer deneyimi sunuyor. 8 litre yemek kapasitesi ve iki haznede farklı yemekleri pişirebilme özelliğiyle fark yaratan Air Pro CookDuo, tek dokunuşla sağlıklı ve leziz yemekleri kokuları karıştırmadan servise hazırlıyor.

news
KADIN

Zeynep Mansur yeni yıla 35 kiloluk kıyafetle girdi...

Sevilen sanatçı Zeynep Mansur, yeni yılı İstanbul Sahne de girdi. Zeynep, son çıkardığı 'Hadi Git ve eğlenceli şarkılarıyla gelen konuklara renkli dakikalar yaşattı.

news
KADIN

Özel eğitimli sokak köpeği tina ve arkadaşları ampute depremzede çocuklara destek oldu

Bilkent Şehir Hastanesi Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi'nde çocuklar, özel eğitimle yetiştirilen sokak köpeği Tina ile unutulmaz bir buluşmaya imza attı. Tina'nın yanı sıra Molly ve Jlo gibi terapi köpekleri, çocuklarla gerçekleştirdikleri motivasyon ziyaretinde, hastalara sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal destek de sağladı. Proje koordinatörü Doç. Dr. Eda Küçüktülü, Türkiye'de yeni bir kavram olan terapi köpeklerinin kullanımının hastalarda olumlu etkiler yarattığını belirtti.

news
KADIN

Gözyaşlarına Boğulacak: Sıradanlığı Geride Bırakan Ağlayan Pasta Tarifi!

Gözyaşlarına Boğulacak: Sıradanlığı Geride Bırakan Ağlayan Pasta Tarifi!

news
KADIN

Annelik Sırlarıyla Özel Nostaljik Bir Lezzet: Sımsıcak Anne Kurabiyesi!

Annelik Sırlarıyla Özel Nostaljik Bir Lezzet: Sımsıcak Anne Kurabiyesi!

news
KADIN

AysunKaba X AybikeStil: Zamansız kapsül koleksiyonunun lansmanından çok özel...

Geçtiğimiz gün AysunKaba X AybikeStil kapsül koleksiyonunun lansmanı Nişantaşı Delicatessen'de gerçekleşti. Sanat, moda ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismi buluşturan lansmandan en özel anlar...

news
KADIN

Kadınlar oyladı: İdeal penis boyu belli oldu

Bilinen bir gerçek olarak pek çok erkeğin penis boyutu nedeniyle depresyona girdiği durumu, kadınlarla yapılan son ankette penis uzunluğunun aslında çok da sorun teşkil etmediği ortaya çıktı.

news
KADIN

2024 yılında bu burçlar yaşadı: Paraya para demeyecekler

2024 yılında maddi konularda şanslı olacak burçlar belirlendi. İşte yeni yılda finansal anlamda avantajlı olacak burçlar...

news
KADIN

'Kocam seks karşılığı 500 TL veriyor, striptiz yaptırıyor'

Esra Ezmeci'nin kadın takipçileri tarafından yapılan itiraflar ve sıra dışı sorular, dikkat çekici bir şekilde öne çıkıyor. İşte Esra Ezmeci'ye yöneltilen şok edici itiraflar ve zihin açıcı sorulardan bazıları...

news
KADIN

Toksik Ebeveynlik Çocukları Nasıl Etkiliyor?

Toksik ilişki, toksik iş ortamı derken şimdi de toksik ebeveynlik kavramı ile karşı karşıyayız. Toksik ebeveynlik nasıl tanımlanıyor, belirtileri neler, çocuklara ne gibi zararlar veriyor? Uzmanlar toksik ebeveynliği ailelerin çocuklarına bilinçsizce veya istemeden gösterdiği zarar veren davranışlar olarak tanımlıyor. Peki bu zarar çocuklarda nasıl bir etki bırakıyor?

news
KADIN

15 yıllık hastalığından doğum yaparak kurtulmuş

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, 15 yıldır epilepsi hastalığıyla mücadele ettiğini ifade etti. Zorlu günlerini paylaşan Ezmeci, "Allah'ın inayetiyle, doğum yaptıktan sonra epilepsiyi geride bıraktım" diyerek herkesi şaşırttı.

Loading