Mekanlarda yaprak dökümü!

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 12-05-2015 16:47
SON DAKİKA; [resim=20150512resim-165949IS][/resim] "Sevgili arkadaşlar, bugün itibariyle yaklaşık iki buçuk sene süren Flamingo macerasını sonlandırdım. Daha önceki saçma dedikodulara kalmadan benden öğrenin istedim:) Merak edenler için uzun bir süre başka bir projeyle ilgilenmiyor ve tamamen Lavanda'ya odaklanıyor olacağım. Umarım en kısa zamanda görüşürüz." * * * Lucca'dan ayrılıp SohoHouse Kulüp Müdürü olan Bahadır Yüceer'den sonra, Lucca'nın yıllardır değişmeyen müdürü Turgay Yıldız da mekandan ayrıldı. SohoHouse üyelik toplantısı sırasında gördüm Bahadır'ı.. Keyfi çok yerinde.. Turgay Yıldız da yakında Etiler'de biriyle ortak bir mekan açar.. * * * Şu Cüneyt Asan ne muhterem bir insanmış gerçekten.. Personel yetiştirme okulu adeta.. Et-kebap olarak kim dükkan açtıysa aşağı yukarı çoğu Günaydın'dan yetişme. Cüneyt Asan'ın öğrencileri.. [resim=20150512resim-170107KU][/resim] Eeee, kimseyi yıllarca aynı yerinde tutamazsın. Ne kadar yetiştirirsen yetiştir, bir gün uçup gidecektir. Kimisi vefalı, kimisi nankör olacaktır. Bu doğanın değişmez kuralı.. [resim=20150512resim-170424XN][/resim] En son kovboy şapkasıyla Etiler Günaydın'da tanıdığımız Süleyman Dilek de uçmuş yuvadan.. Çeşme Alaçatı'da Süleyman Steak House açıyormuş. Nusret, Gürkan Şef, Süleyman... [resim=20150512resim-172042QN][/resim] Ya bir kişi de şu et işinde kendi isminin dışında bir mekan adı bulsa dişimi kıracağım.. Sonu et ile biten ne kadar kelime varsa, İstanbul'da kebapçı ve etçi oldu. Benim korkum yakında küfr-et, s.ktir-et, gibi mekan isimlerinin de konması... İşin esprisi bir yana, yuvadan ayrılan arkadaşlara vefalı olmalarını tavsiye ederim. Hayatta ne yaparsanız yapın, ekmek yediğiniz, hayatı öğrendiğiniz yerden ayrılınca kapıları kapatmayın.. Haydi hepinize yeni işlerinizde başarılar..