GURME KURULU TOPLANDI!

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 23-10-2007 12:22
'gecce winter guide 08,' 1 Kasım'da bayilerde olacak.. Yılda iki kez yaz ve kış olmak üzere hazırlanan Türkiye'nin ilk ve tek puanlı, yorumlu, yıldızlı, restoran, bar, club ve otel rehberi olan 'gecce winter guide 08' en yeni haliyle güncellendi ve baskıya gitti. [resim=2007102399gurme112JPG][/resim] Yine harika bir guide göreceksiniz, yine çok beğeneceksiniz.. Kapak tasarımından tüm görselliğine, zengin içeriğinden detaylı bilgilere ve en önemlisi çok özel Gurme Kurulu'nun verdiği yıldızlara bakacak, ona göre hareket edeceksiniz. [resim=2007102399gurme21JPG][/resim] 'gecce winter guide 08'i elinize almadan, burada ne anlatırsam anlatayım boş.. Ancak şu kadarını söyleyebilirim, gecce guide'ın dünyada eşi benzeri yoktur. Dünyada ve Türkiye'de varolan diğer guide'larla lütfen gecce guide'ı yan yana koyun, kıyaslayın.. Hiçbirinde bu kadar detay, görsellik, sembol, tasarım, kullanış kolaylığı ve doğru bilgiler bulamazsınız. İddia ediyorum. [resim=2007102399gurme31JPG][/resim] Ayrıca hiçbirinde bu kadar önemli gurme kurulu da bulamazsınız. [resim=2007102399gurme41JPG][/resim] Ahmet Örs, Mehmet Yaşin, Ali Esad Göksel, Mehmet Yalçın, Teoman Hünal, Kenan Erçetingöz, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Gülsüm Sami, Hasan Sabuncu, Dilara Koçak, Vedat Başaran ve Emre Mermer.. Laf olsun diye değil, gerçekten her yıl iki kez toplanarak yapılıyor değerlendirmeler ve yeme-içme, gurme konularında çok önemli adımlar atılıyor.. [resim=2007102399gurme51JPG][/resim] Evet, 'gecce winter guide 08' için yukarıda saydığım gurme kurulu önceki gecce Swiss Otel Gaja Restoran'da toplandı. Swiss Otel'in terasında açılan Gaja'nın kışlık hali müthiş olmuş. Çok hoş ve değişik bir dekorasyonla inanılmaz bir mönü seçeneği var. [resim=2007102399gurme61JPG][/resim] Gecce Gurme Kurulu'nu Swiss Otel'in kapısında Halkla İlişkiler & Pazarlama İletişimi Müdürü Yeşim Dilmen karşıladı. Her zaman gülen yüzü ve sempatik haliyle Gurme Kurulu'na Gaja Restoran'a kadar eşlik etti Yeşim Hanım. Toplantı başlamadan önce Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü & Türkiye ve Doğu Avrupa Bölge Başkanı Gerhard Struger Gurme Kurulu'nu ziyaret edip sohbet etti. [resim=2007102399gurme71JPG][/resim] Birbirinden değerli gurme kurulu önce benim başkanlığımda puanlamaları yaptı, tartıştı, değerlendirdi, guide'a giremeyecek derecede olan restoranları eledi, verilmesi gereken yıldızları verdi. Çok değerli gurme kurulunun verdiği yıldızları 'gecce winter guide 08'de bulacaksınız tabii ki.. Puanlamalardan sonra özel ayrılan bölümde gurme kurulu yemeğe geçti. Gaja, Gaja Roof Şefi Dominic Jack'in hazırladığı çok ilginç ve inanılmaz lezzetli mönüsü muhteşemdi; [resim=2007102399gurme81JPG][/resim] Domates ve keçi peyniri, zeytinyağında fırınlanmış salkım domates, keçi peyniri, Kuzu tarçın, portakal ve kereviz eşiliğinde, Nane bitter çikolatalı milföy, 'gele' ve sorbe.. Tabii aralarda ayrıca şefin sunduğu özel sürprizler de vardı.. Son olarak masamıza Ziyafet Satış Direktörü Birol Yalçın Bey de katıldı ve sohbet geç saate kadar sürdü.. Güncellenmiş 1200 restoran, bar, club ve otelle 'Gecce winter guide 08', 1 Kasım'da seçkin kitabevi ve bayilerde olacak. Sakın kaçırmayın..