BU KADINLAR NE KADAR SAF?

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 13-09-2009 15:39
Boşanmanın ve yaşanan olayların ardından hiç konuşmayan Halit Ergenç’in eski eşi Gizem Soysaldı, Ayşe Arman’a konuşmuş! Aman ne konuşmuş, ne konuşmuş! Bir konuşmuş, tam konuşmuş yani.. 30 yıldır bu mesleği yapıyorum, şu “Magazin Kadınını” bir türlü anlayamadım gitti! Konuya bodoslama girelim efendim… “Binbir Gece” adlı diziyle gündeme gelen, (dizi olmasa asla aklımızın ucuna bile gelmeyecek olan) Halit Ergenç, eşi Gizem Soysaldı’dan ani bir kararla ayrıldı ve dizideki rol aşkı Bergüzar Korel’le evlendi.. Müthiş bir olay.. Bomba bir haber.. Tam Türk okur ve izleyicisinin seveceği bir hikaye.. Halit Ergenç aniden boşandı ve Bergüzar Korel’le evlendi. Şimdi birde bebekleri olacak. “Allah mesut etsin” derken ve birden o hiç konuşmayarak “takdir” toplayan “esas kadın”, eski eş Gizem Soysaldı’yı, bir Pazar sabahı, gökdelenin tepesinde gördük! [resim=20090914resim-183908G6][/resim] “Halit beni gökdelenden aşağı bıraktı”.. Aman dur yapma, sakın atlama! Haydaaa.. Nereden çıktı şimdi bu açıklamalar, artistik pozlar? O hiç konuşmayan, böyle bir olayın ardında konuşmadığı için kadınlar tarafından takdir edilen kadın üşenmemiş, giyinmiş, süslenmiş-püslenmiş, makyajını yapmış ve bir gökdelenin tepesine çıkıp poz vermiş ve konuşmuşda konuşmuş! Bu Ayşe Arman çok “fırlama” bir gazeteci.. Yaptığı “yatırım haberleri” olan ,“seksi fotolar, kocasıyla sevişmelerini yazması vs.) erkeklerle birlikte, kadınları da kendine hayran bırakmış anlaşılan! Baksanıza, hiç konuşmayan bir kadını bırakın konuşturmayı, süslü-püslü bir şekilde gökdelenin tepesine çıkartıp fotoğraf bile çektirebiliyor. Helal olsun.. [resim=20090914resim-183908F8][/resim] * * * Gelelim şimdi bir türlü anlayamadığım ”Magazin Kadınları”na.. Gizem Soysaldı diyor ki; “Foça’da sahilde balık yiyoruz, bir kız arkadaşımla. Halit de film çekiyormuş, "İlk Aşk", ekiple birlikte onlar da oradalar. Foça’nın meşhur bir Garson Mehmet’i vardır. Fırlamanın Allah’ı. Masaya geldi, "Kızlar, Halit Abi, Halit Ergenç burada, sizinle tanışmak istiyor, çok ısrar etti, hayır diyemedim" dedi. Meğer Halit’e de gitmiş, "Dünyanın en hanımefendi kızları seninle tanışmak istiyor, kavununu masaya koydum abi." 

 (Hemen Foça’ya gideceğim ve şu garson Mehmet’i bulup “Masaya kavun koyma” işini uygulatacağım) Soysaldı devam ediyor; “Eeee’si geldi oturdu. Biraz sinir oldum tabii, içimden "Bu ne cüret!" filan dedim. Ama aynı zamanda çok etkileyici ve kibardı. 10 dakika oturacaktı, 3 saat sürdü Garson Mehmet’in içine doğmuş demek ki, aşka düştük, o Mehmet de sonradan nikáh şahidimiz oldu.” İşte, “Magazin Kadını” bu.. Çöpçatan garson Mehmet, ünlü birinin kavununu masaya koyuyor ve kadın da hemen kavunu yiyor! Ben bu “Magazin Kadınları”nın saf olduğuna inanıyorum.. "Halit, 10 yıl sonra kendini hayal et" dedi, "Neredesin? Kiminlesin? Ben seni hayal ediyorum yanımda. Lütfen beni eşin olarak kabul et” dedi, Ettim"

 “Magazin Kadını”nın saflığı devam ediyor; Kına Gecesi’nde ben ağlıyorum diye ağlayan bir adam...

 Sabahları "İyi ki seni buldum, iyi ki eşim oldun" diye uyandıran, her tarafa romantik aşk notları yapıştıran bir adam... Hep şükrediyorum, "İyi ki onun için hayatımı değiştirdim!" diyorum. Benim gözümde dört dörtlük bir erkekti.” * * * İşte esas soru burada başlıyor. Peki bu dört dörtlük erkeğe ne oldu da evliyken rol arkadaşı için bu romantik aşkını ve muhteşem denilen evliliğini bitirdi? İkinci esas soru da şu; Gizem Soysaldı’ya, sabahları ‘İyi ki seni buldum, iyi ki eşim oldun’ diye uyandıran, her tarafa romantik aşk notları yapıştıran bir adamın Bergüzar Korel’e olan aşkı ne kadar samimi olabilir acaba? Gerçek midir, yoksa “Binbir Gece”den kalma rol müdür acaba? Bir gün, Bergüzar Korel’de, gökdelenin tepesine çıkıp böyle bir röportaj verecek midir acaba? Ben şimdi Ayşe Arman’dan bomba bir röportaj daha bekliyorum.. Bergüzar Korel’e sorsun bakalım, Halit Ergenç onun içinde ağlıyor mu? Sabahları öpücükle uyandırıp “iyi ki eşim oldun” diyor mu? Evde her tarafa romantik aşk notları bırakıyor mu? Ben çok merak ediyorum doğrusu, siz merak etmiyor musunuz? SON OLARAK Sonuç olarak, daha önce hiç konuşmayan Gizem Soysaldı, gerçeği kabul etti ve bu boşanma olayını kendi işine yaraması için reklama çevirdi ve süslü-püslü gökdelenin tepesine çıkıp poz verdi! Pes etti yani! Yani, önce “evliliğim ve biten aşkım için konuşmayacağım” deyip düzgün bir duruş sergileyen kadın, “Bende oyuncuyum. Hayat devam ediyor” deyip, yaşadıklarını anlatarak gündeme geldi! “Magazin Kadını” olduğunu gösterdi..