DİĞER -

news
DİĞER

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE

Büyük Birlik Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Taylan Mahmut Çorta hızlı bir tempoyla seçim çalışmalarına devam ediyor.

news
DİĞER

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Türkiye'nin öncü dijital strateji ve yapay zeka danışmanlık firması Webtures, çeşitli sektörlerden bir dizi önemli şirketle stratejik işbirliği anlaşmaları imzaladığını duyurdu.

news
DİĞER

Kadem Ekşi mimar ve mühendisler ile buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Mimar ve Mühendisler ile buluştu. Kadem Ekşi, kentsel dönüşümün konuşulduğu toplantıda projelerini anlattı.

news
DİĞER

Futbol Kramponlarının Önemi ve Doğru Seçim Kılavuzu

Futbol, dünyada en çok sevilen ve takip edilen sporlardan biridir. Oyuncuların sahada sergiledikleri performans büyük ölçüde yetenek, antrenman ve elbette doğru ekipman seçimine bağlıdır.

news
DİĞER

Müge Anlı 6 Çocuklu Anneye Sert Çıktı! Programda Adeta Sinir Krizi Geçirdi!

ATV'de yayınlanan programda 6 çocuklu annenin canlı yayına bağlanıp söylediği sözler gündem oldu. Sunucu Müge Anlı, söylenilenler karşısında sinirlerine hakim olamadı.

news
DİĞER

Kahvaltıların Vazgeçilmeziydi, Bu Zamdan Sonra Artık Sofradan Kalkacak!

Kahvaltılarda sıklıkla tüketilen ürünlere tek tek zam geliyor. En son yapılan açıklama ise cebinizi doğrudan etkileyecek.

news
DİĞER

İlkokul Mezununa Aylık 150 Bin TL Kazandıran Meslek Ortaya Çıktı!

Yüksek maaşlı işler kategorisinde ilk sıralarda yer alan bir meslekte 150 bin TL kazanmak mümkün. Herkes bu mesleğin adını ve nasıl yapılacağını soruyor.

news
DİĞER

Normalde 1050 TL Olan Oyun Size Bedava! Epic Games'e Gelen Oyunları Topluyor!

Epic Games üzerinde pek çok oyun ücretsiz olarak veriliyor. Bugünün oyunu ise belli oldu. 1050 TL değeriyle dikkatleri üzerine çekti.

news
DİĞER

Whatsapp Durum Paylaşmayı Sevenler İçin Yeni Bir Güncelleme Yayınladı!

Whatsapp'tan yeni bir durum güncellemesi geldi. Hikaye paylaşmayı sevenlere özel bu güncellemeyi çok seveceksiniz...

news
DİĞER

Youtube 18 Yılın Sonunda Her Şeyi Açıkladı...

Youtube'dan beklenmedik bir liste haberi geldi. Yüklenen videoların sayısı ve hangi videonun rekora sahip olduğunu merak ediyor musunuz?

news
DİĞER

Wanda Nara'dan Fenerbahçelileri kızdıracan İcardi paylaşımı! Galatasaraylılar rekor kırdı

Türk futbolunun günlerdir konuştuğu Fenerbahçe Galatasaray derbisi sonrası bir paylaşımda Wanda Nara'dan geldi. Wanda Nara adeta gol attı yorumları yapıldı.

news
DİĞER

Ece Taşer kimdir? ecemtaser neden gündem ne yaptı?

Ece Taşer kimdir? Ece Taşer kaç yaşında nereli? sosyal medya da yaptığı açıklamlarla gündem olan Ece Taşer sert bir açıklama daha yayınladı.

news
DİĞER

Beşiktaş'ın sürpriz teknik direktörü belli oldu! Sergen Yalçın sürprizi

Beşiktaş'ın sürpriz teknik direktörü belli oldu. Siyah beyazlı ekipte Sergen Yalçın sürprizi yaşanıyor. Gözler Hasan Arat'a çevrildi. İşte Beşiktaş'ta teknik direktör bilmecesi.

news
DİĞER

350 TL'lik Oyun 0 TL'ye Düştü! Bu Oyunu Herkes Çok Sevecek!

Steam üzerinde indirimsiz hali 350 TL'ye tekabül eden oyun, Epic Games üzerinde bedavaya veriliyor. Oyunun ismi açıklandı!

news
DİĞER

Steam 180 TL'ye Veriyor Epic Games'te Bedava! Bu Oyunu Herkes Ücretsiz Oynayabilecek!

Yılbaşına az bir vakit kala Epic Games'ten yüzleri güldüren haber geldi. 180 TL'lik oyun bedava oldu. Steam'in fenomen ismi Freaky34 bizzat açıkladı.

news
DİĞER

Başakşehir FK ile Galatasaray Süper lig maçı maçı saat kaçta? GS Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak? Geniş özeti ve anlatım!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in altıncı haftasında Başakşehir'e karşı sahaya çıkacak. Aslanlar, Kopenhag ile oynadıkları berabere maçın ardından Başakşehir karşısında motivasyon bulmaya çalışacaklar. Bu önemli mücadeleyi Kadir Sağlam'ın yöneteceği belirtiliyor. Galatasaray, son 17 maçında mağlubiyet yaşamamış olup eksik oyuncu listesi de bulunmuyor. Futbolseverler, maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını merakla bekliyorlar ve bu bilgileri araştırmak için internet arama motorlarını kullanıyorlar. Peki, Başakşehir - Galatasaray karşılaşması hangi televizyon kanalında ve saat kaçta yayınlanacak?

news
DİĞER

Eylül ayı o 3 burca yarayacak Para ve şans oluk oluk akacak

Aylık burç yorumları merakla her ay astroloji severler tarafından araştırılıyor.

news
DİĞER

Bunaltıcı havaya yağmur molası! Herkes kavrulurken o iller üşüyecek

Hava sıcaklıkları konusunda meteoroloji genel müdürlüğü son dakika yağış uyarısı yaptı

news
DİĞER

SON DAKİKA AÇIKLAMA Mehmet Şimşek’in istifasıyla ilgili bomba iddia!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek istifa mı etti? İşte detaylar...

Loading