İSTANBUL MODERN CAFE RESTAURANT’TA BOĞAZ KEYFİ

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 17-05-2012 17:03
İstanbul Modern Cafe ve Restaurant, muhteşem Boğaz keyfini, sabahın ilk ışıklarından itibaren, klasik Türk kahvaltı tabağı, her türlü sandviç, tost ve omlet çeşitlerinden Muesli'ye kadar uzanan alternatiflerden oluşan özel kahvaltısı ile başlatıyor. [resim=20120517resim-185334B5][/resim] Öğle saatlerinin, Zeytinyağlı Pazı Sarma ve Ege usulü sote sebzelerle sunulan Akçaabat Köftesi gibi Türk mutfağının değişik lezzetlerinin yanı sıra Antrikot Külbastı ve Taze Kişnişli Pappardelle gibi dünya mutfağının farklı lezzetlerini barındıran mönüsü, en güzel şarapların uyumuyla, damağınızda unutulmaz tatlar bırakarak, İstanbul Modern Cafe ve Restaurant'ı vazgeçilmez bir keyfe dönüştürüyor. [url=https://www.gecce.com.tr/restoran/istanbul-modern-cafe]İstanbul Modern detayları için tıklayınızç[/url] [b]NAMLI GURME KARAKÖY VAZGEÇEMEDİKLERİMİZDEN[/b] Sıcak yaz günlerinde de kahvaltının doyumsuz keyfini daha önce tatmadığınız lezzetleri size kaliteyle birlikte sunan Namlı Gurme Karaköy ürün çeşitliliğiyle sizi bağımlısı yapmaya devam ediyor. [resim=20120517resim-185334G1][/resim] İstanbul’un tarihi yarımadası Karaköy’de şarküteri, cafe & restaurant konseptini yaratan mekanda ister tarihi kaldırımların üzerinde ister kapalı alanda gurme ürünler eşliğinde yemeğinizi yerken, kahvaltınızı yaparken oturduğunuz herhangi bir masadan deniz manzarasını izleyebilirsiniz. Namlı Gurme Karaköy’de kahvaltı tabağınızı kendiniz hazırlıyor ve fiyatlandırmasını da siz yönlendirmiş oluyorsunuz. [resim=20120517resim-185334E3][/resim] Ortalama bir kahvaltının fiyatı kişi başı 15,00 TL- 40,00 TL arasında olabiliyor, herşey ne yemek istediğinize bağlı.. Her ürünün fiyatı üzerinde olup görsel bir şölen ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Namlı Gurme Karaköy’de her gün 07:00 ila 21:00 saatleri arasında hizmetinizdedir. [url=https://www.gecce.com.tr/restoran/namli-gurme-karakoy_2452]Namlı Gurme detayları için tıklayınız [/url] [b]DENİZİN ÜZERİNDE LEZZET KEYFİ SARDUNYA'DA[/b] Boğaz`ın eşsiz manzarasına karşı, kendinizi denizin kenarında değil üstünde gibi hissedeceğiniz eşsiz bir atmosfere sahip olan, eğlence ve yiyecek – içecek sektöründe 25 yıllık istikrarlı bir çizgisi bulunan Sardunya’nın Fındıklı’daki mekânı, muhteşem terasında her sene olduğu gibi bu senede misafirlerini ağırlamaya başladı. [resim=20120517resim-185334B9][/resim] Uluslararası bir menünün sunulduğu Sardunya’da özellikle Sedat Zincirkıran’ın özel işlemlerinden geçen etler çok lezzetli. Antrikotları İstanbul’da bir numara diyebiliriz. Sardunya mönülerinde etin yanında balığa da yer vermiş. Kaşıkta pazı yaprağında levrek, pastırmalı ızgara börek, torik lakerdeları gerçekten harika. Bazıları misafirler ise özellikle etli yaprak sarma yemek için geliyor. Bu kadar lezzetli ve kaliteli yemekleri hazırlayabilmelerinin sırrı ustalarda olduğu kadar malzeme seçimlerinde de yatıyor. Yemeklerde kullandıkları salça ve sıvıyağ Sardunya için özel üretiliyor. [resim=20120517resim-185334C3][/resim] Ayrıca servis ve mutfaktaki elemanların çok büyük bir kısmının en az üç yıldır Sardunya’da birarada çalışıyor olmaları kaliteyi, hızı ve sinerjiyi getiren bir uyum sağlıyor. Yemekler kadar içkiler konusunda da özenli hareket eden Sardunya’da çoğunluğunu yerli şarapların oluşturduğu geniş bir şarap menüsü var. Burada akşam üstü şarap kadar güzel bir manzarada içkilerden yudumlayabilirsiniz. [url=https://www.gecce.com.tr/restoran/sardunya]Sardunya detayları için tıklayınız[/url]