FENERBAHÇEMLE GURUR DUYDUM

Admin
Admin
Yayın Tarihi : 01-03-2004 12:30
Dün gecce, Fenerbahçeli olduğum için gurur duydum. Maçı izlerken, 8 Galatasaraylı'ya karşı ve telefonla sürekli arayan oğluma karşı tek başıma mücadele verdim. Ve maç bitince 8 Galatasaraylı'nın ve telefondaki oğlumun halini görmeliydiniz.. Dün öğleden sonra La Toretta, Karnivor ve The North Shield'lerin sahibi olan Teoman Hünal'ın, Kemer Country'deki evindeydik. Güzel güneşin keyfini çıkartmak için mangalda buluştuk. Yemekte, Sunset'in sahibi Barış Tansever ve eşi Alize de vardı. Mangal ve Doluca'nın harika şarabı, cabernet sauvignon ile Öküzgözü kupaj 'ı olan Karma Kırmızı ile keyfimize keyif katıktan sonra öğrendim ki, Teoman Hünal, eşi Lale, kızları Esen ve Seda, Barış ve eşi Alize ile benim eşim ve kızımız Burcu Galatasaraylı. Galatasaraylı olan oğlum da telefonla arayarak sürekli nasıl yeneceklerinden bahsetti, durdu. Evdeki Galatasaraylılar formalarını giyip, atkılarını taktılar ve benimle dalga geçmeye başladılar. Ben sessizliğimi korudum ve birinci golde öyle bir bağırmışım ki, Kemer Country'nin korumaları kapıya kadar gelmiş! 1-1'de, 8 Galatasaraylı'nın ve Galatasaraylı oğlumun telefon tacizi ile koltuğa gömüldüm. 85. dakikadaki galibiyet golünden sonra ise keyfime diyecek yoktu. Teşekkürler Fenerbahçem, seninle yıllar sonra yine gurur duydum. * * * Cumartesi geccesi önce Avantgarde'da yemek yedik, ardından S-Mall'da "a plus"a, sonra Metroseksüel'e ve son olarak da Redroom'a girdik. Eve geldiğimde saati hatırlamıyorum. Nişantaşı'nın en güzel binalarından biri olan Avantgarde'ın yüksek tavanlı, hoş dekorasyonlu, alternatif mönülü ortamında yemeğimizi yedik. Ortaya serpiştirilen ve herkesin herşeyden yediği yemeklere bayılıyorum. Ne zaman Avantgarde'a gitsek, özel patlıcanlı mantısından, atışrıma tabağından, böreklerinden ve etli dolmasından şaşmam. Asla da ana yemek almam. O gecce de öyle yaptık. Ve harika bir yemek yedik, müthiş sohbet ettik. Gecce.com'dan Nişantaşı'nın En İyi Restoranı Ödülü'nü alan Avantgarde'da işletmeci Sezin Maraşlıoğlu ve Dodo'nun ayrılığından sonra, tüm ekip tamamen değişmiş. İşletme Müdürü Mehmet Ali Erdoğan ve şefler Sebai Yılmaz ve Erdal Çelik sanıyorum Buzz'dan.. Avantgarde'ın servisi, ortamı, mönüsü ve lezzeti çok güzel. Dört kişi, sadece atıştırmalardan yedik, ana yemek almadık, hesap 200 milyon lira geldi. Fiyatlarda bu mertebede.. 2003 En İyi Restoranı (Nişantaşı) Avantgarde'ı tebrik ediyorum. * * * Yarın; S-Mall karmaşası, a plus, Metroseksüel ve Redroom'u yazacağım..