ROSSOPOMODORO’DAN AVRUPA YAKASI SÜRPRİZİ!

06-08-2012 16:05

Bundan tam 250 yıl önce Napolili fırıncıların ince hamurun üzerine birtakım malzemeler ekleyerek fakir insanlar için pişirdiği yemeğin bu kadar patlama yapabileceğini o zamanlarda kimse tahmin etmezdi belki ama İtalyan bayrağının renklerini simgeleyen yeşil-beyaz-kırmızı renklerden oluşan bu pizzalar uzun bir süredir dünyanın hemen ülkesinde tüketilen ve binlerce alternatife sahip uluslararası bir yemek.. Üstelik de çok lezzetli.. İşte bu lezzetli pizzanın ülkemizdeki en önemli temsilcilerinin başında Rossopomodoro geliyor. [resim=20120806resim-183832A6][/resim] Mekan, Napoli bölgesinin gerçek pizzası ve geleneksel tatlarını İstanbul ile buluşturan bir lezzet vahası adeta. Geleneksel pişirme yöntemleri ve Napoli bölgesine özgü ürünleriyle hazırlanan lezzetlerinin yanında ayrıca özel kavından benzersiz şaraplar da sunan mekan, dünyada 120’den fazla restorana sahip. Napoli’nin Campania bölgesinin seçkin üreticileri ve çiftliklerinden gelen ürünlerle hazırlanan pizzalar, sadece Caputo’nun kırmızı kalite unu ve doğal olarak mayalanan hamuru ile yapılıyor. [resim=20120806resim-183832D4][/resim] Rossopomodoro bünyesinde çalışan bütün şefler Napoli pizza ve mutfak sanatı konusunda yıllarca eğitim alıyor. Napoli pizzaları Napoli’de özel olarak imal edilip, getirilen odun fırınlarda aslına uygun yöntemlerle yapılıyor. Rossopomodoro’nun en önemli özelliklerinden biri de taş fırınları. Napoli yakınlarındaki Vezüv Yanardağı eteklerinde oluşan volkanik kayalardan yapılan fırın, yaklaşık 480 derecede 40 saniyede pişiriyor. Rossopomodoro’da 28 değişik pizza çeşidi bulunuyor. Pizzanın bir diğer özelliği ise hamurunun ince olması. Napoli pizzası 32 cm çapında, kenar yüksekliği 2 cm, hamuru ise 3 milim kalınlığında sunuluyor. Napoli pizzasının önemli yanlarından biri de, özel domates sosunun pizzayı ıslak hale getirmesi. Rossopomodoro’nın en gerçek ve meşhur Napoli pizzası, buffalo mozarellası, San Marzano domatesi, zeytinyağı ve taze fesleğenden yapılıyor. [resim=20120806resim-183832B6][/resim] Pizzaları kadar makarnaları ve tatlılarıyla da sizi kendinizden geçirten Rossopomodoro Göztepe Parkı’nın karşısında yer alıyor. Mekan kırmızı ve siyah tonlarında. Ahşap ağırlıklı mekana sinen ahşap kokusu da mekanı daha bir hoş kılıyor bence.. Geniş bir bahçe katı ve iç salondan oluşan mekanın alt katında da oldukça özel şarapların yer aldığı butik bir kav bulunuyor.. [resim=20120806resim-183832B1][/resim] Kaliteli ortamı ve lezzetleriyle baş döndüren Rossopomodoro’nun yakın bir süre sonra Avrupa Yakası’nda bir şubesi daha açılacakmış.. Rossopomodoro’nun işletmecisi Tansel Kaya müjdeledi bu güzel haberi.. Bakın başka neler anlattı.. [b]Rossopomodoro’nun hikayesini öğrenebilir miyiz? [/b] Rossopomodoro 1996 yılında Franka Monna diye bir kişi tarafından kuruluyor. Aslen Napolili. Kurarken de Napoli restoranı olarak kuruyor. İlk şubesini Napoli’de açtıktan sonra yaklaşık iki sene içerisinde bunu altı şubeye kadar çıkarıyor. Daha sonra kendisini büyütme yoluna giriyor. Şu an 142 tane şubesi var dünya genelinde. Bunların yaklaşık 86 tanesi İtalya’da. İtalya’da her bölgede her şehirde var. Örnek verirsem Roma’da yedi tane var. Milano’da sekiz tane var. Tabii onun haricinde diğer şehirlerinde ve büyük kasabalarında da Rossopomodoro mevcut. [resim=20120806resim-183832B4][/resim] Rossopomodoro tamamen Napoli mutfağı. Yani kendini İtalyan Mutfağı olarak sınıflandırmıyor. Pizza ve makarnanın ana vatanı Napoli. Rossopomodoro’nun iddialı olduğu yemekler de bunlar. Bu yemekler çok önemli olduğu için Napoli Mutfağı’nda, bu yemeklerin ana malzemelerini de kendi ürettiriyor. Yani zamanında demiş ki, ‘benim ürünlerim kendime özel olsun ve buraya her geldiğinde insanlar o lezzeti alabilsin.’ Bu düşünceyle yola çıkılmış, şu anda da İtalya’nın en büyük restoran zinciri. İtalya’nın dışında yaklaşık yedi ya da sekiz ülkede var. Amerika, Brezilya, İzlanda, Yeni Zellanda, İspanya, Suudi Arabistan, Japonya ve Türkiye. Bizim Türkiye serüveni ise biraz tesadüfi gelişiyor. Bizim yatırımcılarımız Murat Kuş, Hakan Özlü ve Alper Çıldır. Murat Kuş futbol menajeri, Hakan Bey de aynı şekilde.. Alper Bey de diş hekimi. Murat Bey futbolla ilgili olarak çok sık yurtdışına gidip geldiği için tesadüfen Rossopomodoro’da yemek yiyor bir arkadaşıyla. Bir sonraki gidişinde de tesadüfen grubun başkanıyla karşılaşıyor. Yemek yiyorlar birlikte. Ama o esnada Murat Bey’in öyle bir düşüncesi yok. Ancak müessese çok büyük ve mutfakta da çok iddialılar. Yemek esnasında Türkiye’den teklif geldiğini ancak kişileri tanıyamadıkları için pek sıcak bakmadıklarını söylemişler. Aradan dört beş ay geçtikten sonra Murat Bey’in kafasında Rossopomodoro’yu Türkiye’ye getirme fikri gelişiyor. Ve süreç böyle başlıyor. Biraz tesadüfi gelişiyor yani. [b]Biraz mutfağınızdan bahseder misiniz? Aynı mutfağı birebir uyguladınız mı yoksa kendinize özel lezzetler var mı?[/b] Aynen birebir aynıyız. Rosopomodorro’nun her şubesinde lezzetler ve menü aynıdır. Bünyesinde 500 reçetesi var. Ülkelere göre temsilciliklerini kurmuşlar. Ben o 500 reçetenin içinden örneğin Penne Arabiata gibi birini seçiyorum. Ama içeriğiyle oynayamıyorum. Yani Türk damak zevkine uygun hale dönüştüremiyorum. İtalya’daki Rossopomodoro’larda menüdeki bir lezzet nasılsa dünyanın her yerindeki şubelerinde de aynı. [b]Peki merkez mi karar veriyor yeniliklere ve değişikliklere?[/b] Evet aynen öyle. Biz üç ayda bir menü değiştiriyoruz. Yani mevsimine göre ürünlerin menülerini oluşturuyoruz. Dünyanın her yerindeki Rossopomodoro’lar da aynı anda menü değişiyor. Restoranlar Napoli’deki merkezden koordinatörler tarafından denetlenir ve menü değişimlerine mutfak koordinatörü tarafından karar verilir. Mutfak koordinatörü bu işi yönetiyor. Dünyanın her tarafında menü değişirken mevsimler farklı olabiliyor. Mevsime göre taze ürün kullanabilmek için ona göre kararlaştırıp uygun menüyü belirliyor. [resim=20120806resim-183832B2][/resim] [b]Napoli Mutfağı’nın İtalyan Mutfağı’ndan farkları nelerdir? Yani Rossopomodoro’yu öne çıkaran fark ve lezzetler nelerdir?[/b] Endüstriyel makarna kullanmıyoruz. Orijinal makarna kullanıyoruz. Tabii İtalya’da aynı şekilde kullananlar da var ama Türkiye’de bir iki tane yer anca sayabiliriz. Bunun haricinde pizza da çok ön plana çıkıyor. Pizza’da da fırınlar bile İtalya’dan özel geliyor. Unu İtalya’dan getirtiliyor, mayalama tekniği farklı. Orijinal bir Napoli gurme pizzası yapılıyor. Türkiye’deki İtalyan restoranlarından farkı bu. Yapan yok mu, var tabii. Ama bizim birebir ön plana çıkardığımız mutfak Napoli Mutfağı. Yani mutfağın içinde bir Milano Mutfağı’ndan, bir Venedik Mutfağı’ndan lezzetleri bulamazsınız. Yalnızca Napoli Mutfağı. [resim=20120806resim-183832E4][/resim] [b]Peki Türkiye’ye geldikten sonra geri dönüşümler nasıl oldu? Uyum sağladı mı Türk damak tadına mekan? İnsanların tepkisi ne yönde? [/b] Türkiye’de insanları alıştırmak biraz zor. İnsanları bilinçlendirmek gerekiyor. Biraz reklam ile tanıtmaya çalıştık, medyayı kullandık. Televizyonlarda Rossopomodoro’nun ürünlerinin üretildiği yerler gösteriliyor. Burada çalışan servis arkadaşlarımız da gelen müşterilere Napoli Mutfağı’nın özelliklerini anlatıyor. Ama ilk başlarda çok zorlandık. Önemli olan her zaman lezzetti. O lezzeti sağladığınız ve insanlar o lezzetin farkına vardığı zaman o geri dönüş daha çabuk olur. [resim=20120806resim-183832C7][/resim] [b]Türkiye’ye birçok yabancı restoran geliyor. Ancak gelmeden önce buraya bir uyum süreci var. Siz ne gibi eğitimlerden geçiyorsunuz bu işin arka kısmında? [/b] Bütün restoran müdürleri, mutfak şefleri, pizza şefleri bir ay süreyle kurumsal bünyenin akademisinde eğitim alıyor. İtalya’da bile şube açılsa bu eğitim alınıyor. Gündüz teorik eğitim aldıktan sonra Rossopomodoro’nun en yoğun olduğu akşam saatlerinde çalışıyorlar. Yani bizim bağlı olduğumuz firmamızın eğitim anlamında verdiği hizmet bu. Çünkü birebir aynı ürünü kullanıp aynen yapıyor olması lazım. Ben de üç aylık bir eğitim sürecinden geçtim çünkü teorik anlamda, işin yazılımından tutun sistemine kadar her anlamda bilginizin olması gerekiyor. Rossopomodoro o anlamda çok kontrolcü. Ülke bazında bırakmıyor kontrolü.. Tamamen kendi yönetiyor markayı. ‘Bizim standartlarımız bunlar; bunları, bunları uygulamak zorundasınız’ diyor. Dekoruna kadar her anlamda oraya bağlıyız. Bizim Türk mimar ile İtalyan mimar beraber çalıştılar burayı yaparken. Biz merkeze bağlıyız zaten üç ayda bir de gelip kontrol ediyorlar. Bütün master franchising’ler Napoli’deki merkeze bağlıdır; hem sunum olarak hem de mutfak anlamında. [resim=20120806resim-183832D7][/resim] [b]Türk ekibe nasıl karar verildi, ne gibi şartlar arandı?[/b] En önemlisi tecrübeydi. Daha önce pizza ile uğraşmış, yapmış arkadaşlara öncelik verildi. Biz o arkadaşlara karar verdiğimizde arkadaşlarımızı akademiye eğitime yolladık. [b]Sizin Rossopomodoro’yla buluşma maceranız nasıl oldu? [/b] Tamamen tesadüfi. Ben Sheraton Maslak’ta görev yapıyordum. F&B asistanı olarak. Tesadüfi olarak eski müdürlerimden birine konuyu açıyorlar, o da böyle gelişiyor. [b]Siz daha önce bu sektöre nasıl girdiniz?[/b] Ben turizm işletme mezunuyum. Okurken Hilton İstanbul’da stajyer olarak başladım. Zaten benim okulum Hilton’dur. Ondan sonra ekstra olarak çalıştım. Bir iki sene kadar… Ondan sonra da yurtdışına gittim. Cambridge Üniversitesi’nden turizm sertifikası aldım. Sertifika sonunda da yaklaşık bir yıl İskoçya’da şato tarzı bir otelde çalışma fırsatı buldum. Bir yıl orada çalıştıktan sonra Türkiye’ye geri dönüş yaptım. Polat Rönesans’da işe başladım. Sonra Ceylan intercontinental. Ardından Les Ottomans’ da çalıştım. Bir buçuk sene çalıştıktan sonra Sheraton Maslak’a geçiş yaptım. Üç yıl da F&B asistanı olarak orada görev yaptım. Son olarak da burada Rossopomodoro’dayım. [resim=20120806resim-183832B5][/resim] [b]Peki ne kadar süre oldu?[/b] Rossopomodoro’nun Türkiye’deki açılışı şu anda on dördüncü ayda. Bir seneyi doldurduk. Ama benim şirkette çalışmam iki seneyi geçti. Çünkü alt yapısı, bunun Türkiye’ye entegrasyonu uzun zaman aldı. Çünkü kişi kendi kafasında tasarladığı bir şeyi üretemiyor. Rossopomodoro standartlarında bir şeyi buraya uyguladığınız için birtakım zorluklar çıkabiliyor tabii ki ilk aşamada. Süreç biraz uzundu bizim için ama bu hale getirdik. Artık bundan sonrası çok daha kolay. [b]Peki lezzetlerden en çok İstanbul halkı neyi sevdi? Neler revaçta?[/b] Bizim La Verace’miz çok meşhur. Menülerimizde İtalyanca değil de Napolitanca lehçesi yazar. Onu kullanıyoruz. L a Verace en ön planda olan pizzamız. La Verace Napolitanca’da ‘gerçek olan’ demek zaten. Domates soslu da bizim en önde gelen pizzamızdır. Zaten bu pizza İtalyan hükümetinden sertifikası alınmış ve Rossopomodoro’nun göğsünü gere gere tanıttığı bir pizzadır. Hiçbir menüden çıkartamazsınız o pizzayı. O yüzden menüde tüm lezzetler değişemiyor. Napoli Mutfağı’nın başlangıcından tutun da tatlısına kadar bazı simgeleri vardır ve bu simgeleri değiştiremiyorsunuz. Alternatif olarak onun yanına bir şeyler ekleyebiliyorsunuz. Menüde yaklaşık olarak 22-23 adet pizzamız var. Makarna alternatiflerimiz de oldukça fazla. Pizza ve makarna olarak çok alternatif şeyler var. Başlangıçlarımız yaklaşık olarak sekiz adet. Salata menüsü var. Tatlı menüsü ve ana yemek menüsü var. [b]Kışa ne gibi yenilikler var? Nasıl hazırlanıyorsunuz?[/b] Yeni menüyle giriyoruz. Yeni menünün haricinde şarap menümüz çok detaylı. Daha da farklılaştırmak istiyoruz. Onun haricinde de çok fazla bir yeniliğimiz yok. Konseptimizi ve lezzetlerimizi koruyoruz. [resim=20120806resim-183833B3][/resim] [b]Lokasyon olarak burayı tercih etme sebebiniz neydi?[/b] En önemli sebebi Göztepe Park’ı. Bağdat Caddesi gibi bir yerde böyle bir restorana ferahlık anlamında böyle bir parkın çok iyi olacağını düşündük. Bağdat Caddesi’nin üzerinde niye olmadınız diye çok sordular bize. Biz istemedik. Zaten yatırımcılarımız da burada oturuyorlar ve burayı çok iyi biliyorlar. Ama ikinci şube fikrimiz şu anda gündemde. Avrupa Yakası’nda olacak o da. Düşündüğümüz üç lokasyon var. Etiler, Nişantaşı, Bebek. Üçünden biri olacak. Ben bunlardan en çok Nişantaşı’nı istiyorum. Çünkü böyle bir ambiyans Nişantaşı’na çok yakışır diye düşünüyorum. Şuanda franchising teklifleri geliyor bize ama biz pek sıcak bakmıyoruz. Çünkü Türkiye’de bunun altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. Dört şubeye ulaştıktan sonra ancak böyle bir şey yapabiliriz. [b]Peki Türkiye’de şubeleşince bütün Türkiye’deki restoranların merkezi siz mi olacaksınız?[/b] Biz bununla ilgili bir merkez ofis kurduk. Bütün yazılımından tutun da, muhasebe departmanına kadar hepsini oluşturduk. Rossopomodoro’nun da bize ön gördüğü budur. Türkiye’de açılacak hangi şube olursa olsun İstanbul’daki merkeze bağlı olacak. Merkezden habersiz bir şey yapamayacak. Merkez de Napoli merkeze bağlı olacak. [resim=20120806resim-183833D4][/resim] [b]Çok fazla şubeleşen mekanlarda bir markadan çok fazla yerde açılınca lezzet farklılaşıyor. Siz bunu nasıl koruyorsunuz? [/b] Siz alt yapıyı iyi oluşturursanız onu sağlayabilirsiniz, ki dünyadaki global firmalar bunu böyle yapıyor. Bu sonradan keşfedilmiş bir şey değil. Bunun iki yolu var. Bunu bir koordinatör yoluyla bir de yazılım noktasında bunu denetleyebilirsiniz. Satın aldığınız bir lezzeti sisteme girmeniz gerekiyor. Yani yenilen bir pizza stokundan düşüyor. Stokundan düştüğü zaman fazla malzeme kullanıp kullanmadığını denetleyebiliyorsunuz. Zor bir şeydir bu. Ama bu yapıyı kurduğunuz zaman bunu hemen görebiliyordunuz. Ayrıca bireysel olarak da denetlettirdiğiniz zaman iki farklı noktadaki lezzet aynı oluyor. Tek merkezde satın almalar yapılır. Biz de bu yöntemle Napoli’deki gibi pişme süresini, ateşin oranını aynen uyguladık. Fırın odunlarının özel kesimlerini bile aynen yaptırdık. Çünkü yapmazsanız lezzeti farklılaştırıyor. Daha kalın odun, pizzanın daha kısa sürede pişmesini sağlıyor bu da lezzet farkını oluşturuyor. Özel olarak meşe ve gürgeni belli ölçülerinde kestirdik. Bunun araştırmasını bile yaptık. O yüzden burada yediğinizle İtalya’da yediğiniz pizza da aynı lezzette. [b]Son söz alayım.. [/b] Napoli Mutfağı, pizza ve makarna lezzetimizle misafirlerimize iyi hizmet verebilmek tek amacımız… [url=https://www.gecce.com.tr/restoran/rossopomodoro_2498]Rossopomodoro'yla ilgili daha detaylı bilgi için tıklayın.. [/url] [b]FOTOĞARFLAR: NURİYE KIRMA [/b]
DİĞER YAZILARI Celal ile Ceren'in devamı çekilmeli! 01-01-1970 03:00 Kayıp Şehir’in sonu Yalan Dünya’ya benzemesin! 01-01-1970 03:00 ‘20 Dakika’ hızlı başladı.. 01-01-1970 03:00 Keyifli yıllar.. 01-01-1970 03:00 Beren Saat’e ne oldu? 01-01-1970 03:00 Can Yurtsevdi ilk kez konuştu: 'Ceyda Ateş'le ilişkimiz bitti!' 01-01-1970 03:00 Güneş mi, Feriha mı? 01-01-1970 03:00 Cansu-Engin, Beren-Engin uyumu! 01-01-1970 03:00 Tuba ve Beren’in jön savaşı yine kızıştı! 01-01-1970 03:00 YASAK ŞEHRİN GİZLİ LEZZETLERİ ARTIK İSTANBUL’DA… 01-01-1970 03:00 EVİM SENSİN'İ MUTLAKA İZLEYİN! 01-01-1970 03:00 GECCE GURME KURULU WINTER GUIDE İÇİN TOPLANDI! 01-01-1970 03:00 MIX MONDIAL MUHTEŞEM BİR PARTİYLE BAŞLADI.. 01-01-1970 03:00 PSİKOPAT KATİL BEREN! 01-01-1970 03:00 GECCE’NİN GECCESİNDE NELER OLDU, NELER YAŞANDI? 01-01-1970 03:00 MELTEM CUMBUL’UN EVLİLİĞİ SİTCOM GİBİ! 01-01-1970 03:00 BABAM BENİ NEDEN ÖPTÜ? 01-01-1970 03:00 ÜNLÜLERİN SON GÖZDESİ: ALO 24! 01-01-1970 03:00 ‘MİSİNA’ SÜRPRİZLERİNE HAZIR OLUN.. 01-01-1970 03:00 LA TORRE’NİN DENEYSEL MUTFAĞINI KEŞFEDİN! 01-01-1970 03:00 BİR GARİP ÜÇLÜ: TOLGAHAN, SERANAY, SELEN.. 01-01-1970 03:00 BAHÇEŞEHİR'DE NEV-İ ŞAHSINA MÜNHASIR BİR MEKAN: MOM İSTANBUL! 01-01-1970 03:00 CENNETİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ YER: NOSSA COSTA! 01-01-1970 03:00 GÜLBEN, DENİZ, GÖBEK VE SELÜLİT! 01-01-1970 03:00 YENİ POP STAR İKONU BEREN SAAT! 01-01-1970 03:00 KUZEY GÜNEY'İN EN BAŞARILI ERKEK OYUNCUSU KİM? 01-01-1970 03:00 DONDURMA GİBİ SOĞUK BİR KIVANÇ! 01-01-1970 03:00 GECCE GURME KURULU SUMMER GUIDE İÇİN TOPLANDI! 01-01-1970 03:00 BU EVLİLİĞİN GÜNAHI BOŞANMAYLA ÇIKMAYACAK KADAR BÜYÜK! 01-01-1970 03:00 MİRGÜN VE TUBA’NIN OKŞAMALI AŞKI.. 01-01-1970 03:00 İSTANBUL HAKAN ERATİK'LE EĞLENECEK! 01-01-1970 03:00 KIVANÇ-AZRA OYUNU! 01-01-1970 03:00 NİRAN ÜNSAL’DAN MÜZİK SEKTÖRÜNE ‘İNCE AYAR’ 01-01-1970 03:00 KOYDUM AKILLI OLMASIN KİMSE! 01-01-1970 03:00 KENAN İMİRZALIOĞLU’NUN PARTNERLERİ! 01-01-1970 03:00 SUSKUNLAR’DA ‘TEFO’ YOK! 01-01-1970 03:00 ÇAĞATAY ULUSOY ŞU ANDA GÜMÜŞ’TEKİ KIVANÇ! 01-01-1970 03:00 ‘SUSKUNLAR’, FATMAGÜL’ÜN KABUSU OLACAK! 01-01-1970 03:00 DONSUZ CAHİL CESARETİ! 01-01-1970 03:00 BEREN SAAT’İN YABANCI SEVGİLİSİ PARAVAN MI? 01-01-1970 03:00 SON, EZEL'E Mİ BENZİYOR? 01-01-1970 03:00 ENGİN AKYÜREK BAŞROL OYUNCUSU DEĞİL Mİ? 01-01-1970 03:00 MUTLU YILLAR.. 01-01-1970 03:00 DIAGEO VE MEY İÇKİ, BİRLİKTELİKLERİNİN İLK ADIMINI İSTANBUL BOĞAZI’NIN ÜZERİNDE YÜRÜYEREK ATTI! 01-01-1970 03:00 MAGAZİN KADAR KAFANIZA TAŞ DÜŞSÜN! 01-01-1970 03:00 ZEYNEP&KUZEY AŞKI, BEHLÜL&BİHTER AŞKI GİBİ EFSANE OLUR MU? 01-01-1970 03:00 FATMAGÜL VE KERİM AŞKI HIZLANSIN ARTIK! 01-01-1970 03:00 İLKER YASİN SOLMAZ'IN EVLİLİĞİ! 01-01-1970 03:00 BURAK, İBRAHİM, KIVANÇ VE ENGİN! 01-01-1970 03:00 DENİZ ÇAKIR MI, MÜJDE AR MI? 01-01-1970 03:00 SORUYORUM! 01-01-1970 03:00 ÇOCUKLAR DEĞİL 'GENÇLER' DUYMASIN OLMALI! 01-01-1970 03:00 TÜM ANNELERE, ADAYLARA VE KENDİME.. 01-01-1970 03:00 MEYHANE GİBİ MEYHANE: 'GARİBALDİ' 01-01-1970 03:00 YAZIN 'KRALİÇESİ' YİNE DEMET AKALIN! 01-01-1970 03:00 TOLGA, SİLKİN VE KENDİNE GEL ARTIK! 01-01-1970 03:00 KENAN'A MÜBAH, ZEYNEP'E GÜNAH! 01-01-1970 03:00 ÖZLEM YILDIZ’A AYIP EDİLDİ! 01-01-1970 03:00 BEREN'E BU KADAR YÜKLENMEK YETER! 01-01-1970 03:00 ECE VAHAPOĞLU, TWİTTER'DA FENA DÜŞTÜ! 01-01-1970 03:00 SON FENOMEN: 'EZEL' 01-01-1970 03:00 SUS GİZEM SUS! 01-01-1970 03:00 HELİN, YAK BÜTÜN FOTOĞRAFLARI! 01-01-1970 03:00 AYŞE ÖZYILMAZEL VE BANU ALKAN 01-01-1970 03:00 BİHTER-BEHLÜL SEVİŞMESİNE TECAVÜZ EDİLDİ! 01-01-1970 03:00 NAZ ELMAS'IN TOKADI! 01-01-1970 03:00 GİZEM SOYSALDI'DAN YENİ İNCİLER.. 01-01-1970 03:00 GECCE GURME KURULU TOPLANDI! 01-01-1970 03:00 REHA MUHTAR'A MALUM MU OLDU? 01-01-1970 03:00 DİVA İÇİNDEKİ 'GÜLBEN' ZEHRİNİ AKITTI! 01-01-1970 03:00 AŞKIN 'CAN' DAMARI KESİLDİ Mİ? 01-01-1970 03:00 MEVZULAR ARASI YOLCULUK! 01-01-1970 03:00 MÜGE ANLI MI, SEDA SAYAN MI? 01-01-1970 03:00 POPSTAR ALATURKA’DAKİ DİVA ‘AÇILIM’I! 01-01-1970 03:00 ES - ES HIZLI BAŞLADI! 01-01-1970 03:00 ÜNLÜ REKLAMDAKİ BÜYÜK HATA! 01-01-1970 03:00 OZAN'LI, KIVANÇ'LI REKLAMLAR! 01-01-1970 03:00 YİNE Mİ AYNI SENARYO? 01-01-1970 03:00 ERKEK ARADA BİR ALDATMALI MI? 01-01-1970 03:00 REYTİNG PATLATAN SEVİŞME! 01-01-1970 03:00 OKAN VE ÇOCUKLAR! 01-01-1970 03:00 EROL EVGİN'İN PERUĞU! 01-01-1970 03:00 GECCE GURME KURULU TOPLANDI! 01-01-1970 03:00 TELEVİZYONCULUĞUN 'CILKI' ÇIKTI! 01-01-1970 03:00 ALKIŞLAR KAVAK YELLERİ'NE.. 01-01-1970 03:00 30'LU YAŞLAR! 01-01-1970 03:00 HATİCE ASLAN'A YAKIŞMADI! 01-01-1970 03:00 GÜLÜMSE KADERİNE DEMET! 01-01-1970 03:00 VE HADİSE EUROVİSİON'DA! 01-01-1970 03:00 KALPSİZ ADAM.. 01-01-1970 03:00 SALOMANJE VE LİPSİ! 01-01-1970 03:00 BEYAZ SÜRPRİZLERLE DÖNÜYOR! 01-01-1970 03:00 ÇAKIR, 'ADANALI' OLDU! 01-01-1970 03:00 GURME KURULU TOPLANDI! 01-01-1970 03:00 ONUR-ŞEHRAZAT MASALI BİTMİŞ! 01-01-1970 03:00 ASİ'DE 'BIYIK' ŞOKU! 01-01-1970 03:00 SERHAT, NEHİR'LE DÖNÜYOR! 01-01-1970 03:00 POPSTAR ALATURKA HIZLI BAŞLADI! 01-01-1970 03:00 OZAN GÜVEN EKRANA DÖNÜYOR! 01-01-1970 03:00 ÖZCAN-MELTEM AŞKI YAKACAK! 01-01-1970 03:00 OLMADI ESRA CEYHAN! 01-01-1970 03:00 YAPRAK DÖKÜMÜ'NDE NELER OLACAK? 01-01-1970 03:00 VİLDAN OKEY DE JÖN NEREDE? 01-01-1970 03:00 YAKIŞIKLILAR STAR’DA! 01-01-1970 03:00 ÇARPICI BİR DİZİ: 'AŞK-I MEMNU' 01-01-1970 03:00 DENİZ-HÜSNÜ GERİLİM HATTI! 01-01-1970 03:00 BAKİRELİK TAKINTISI! 01-01-1970 03:00 SAĞLIK PAHASINA DANS! 01-01-1970 03:00 ZORAKİ KADIN ‘ECE..’ 01-01-1970 03:00 SUADA'DA BİR RÜYA GECCESİ.. 01-01-1970 03:00 BÜYÜK GÜN BUGÜN! 01-01-1970 03:00 PINAR’IN OĞLU OLACAK! 01-01-1970 03:00 GÜVEN Mİ, HEYECAN MI? 01-01-1970 03:00 SENARİSTLERE ÖNERİLER.. 01-01-1970 03:00 CAHİDEWOOD'A YILDIZ YAĞDI.. 01-01-1970 03:00 REYTİNG TECAVÜZÜ! 01-01-1970 03:00 CEYDA VE ESRA FACİASI.. 01-01-1970 03:00 İZMİR’İN KIZLARI.. 01-01-1970 03:00 AYŞE MUHTEŞEMDİ AMA.. 01-01-1970 03:00 REKLAMLAR KAPIŞIYOR! 01-01-1970 03:00 SEDA SAYAN VE KOCASI! 01-01-1970 03:00 PASTARİTO'DA EĞLENCELİ AÇILIŞ! 01-01-1970 03:00 ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR! 01-01-1970 03:00 CANLI VE KANLI GECCE! 01-01-1970 03:00 NELER OLUYOR EKRANDA? 01-01-1970 03:00 GUİDE'DEN ARTA KALAN ZAMANDA.. 01-01-1970 03:00 NEDEN JOSH ISIRMADI? 01-01-1970 03:00 'YOL ARKADAŞIM' BAŞLIYOR AMA.. 01-01-1970 03:00 HER HALİMLE SEV BENİ! 01-01-1970 03:00 MEHMET Mİ, İLHAN MI? 01-01-1970 03:00 BASIN ADAMI OLMAK VE OLMAMAK! 01-01-1970 03:00 DİVA, EBRU GÜNDEŞ VE POPSTAR! 01-01-1970 03:00 SORTİE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR! 01-01-1970 03:00 DİZİLER İYİCE SAÇMALADI! 01-01-1970 03:00 DUBLÖR SEVİŞTİRMEK VE HANDE? 01-01-1970 03:00 GURME KURULU TOPAZ'DA TOPLANDI! 01-01-1970 03:00 AYŞE'Yİ ANLAMAK İMKANSIZ! 01-01-1970 03:00 OKAN VE ARMAĞAN BİTİYOR MU? 01-01-1970 03:00 BIÇAK SIRTI DEVAM ETMELİ! 01-01-1970 03:00 SEKS ÇAĞRIŞTIRAN LEZZETLER! 01-01-1970 03:00 SABAH PROGRAMLARI KALDIRILMALI! 01-01-1970 03:00 HADİ DİVA'YI ASALIM! 01-01-1970 03:00 20 BİN DOLARLIK AÇIKLAMA! 01-01-1970 03:00 DİVA HAKLI MI HAKSIZ MI? 01-01-1970 03:00 RTÜK'ÜN SON TAKINTISI İÇKİ! 01-01-1970 03:00 BİNBİR GECCE TÜRK FİLMİ GİBİ! 01-01-1970 03:00 EKRANDA AŞK SAÇMALIĞI! 01-01-1970 03:00 EVLİLİĞİN DE SUYU ÇIKTI! 01-01-1970 03:00 ERKEKSEN MONA LISA’YA GEL! 01-01-1970 03:00 ASTORIA AÇILDI! 01-01-1970 03:00 MAGAZİNCİLERİN KULVARI ŞAŞTI! 01-01-1970 03:00 HUYSUZ'UN HÜZÜNLÜ VEDASI! 01-01-1970 03:00 PARS VADİ’Yİ KARIŞTIRDI! 01-01-1970 03:00 HABERCİLERİN REKABETİ KIZIŞTI! 01-01-1970 03:00 MAÇTAN ÖNCE SEKS! 01-01-1970 03:00 TARKAN ÇEKİMİNİN PERDE ARKASI! 01-01-1970 03:00 EKRANDA YENİ YIL ŞÖLENİ! 01-01-1970 03:00 BRAVO YAVUZ SEÇKİN! 01-01-1970 03:00 'YALARIM SENİ SERAY' REZALETİ 01-01-1970 03:00 POPSTAR’DAN STAR ÇIKMAZ! 01-01-1970 03:00 TOLGA KAREL’E CEVAP! 01-01-1970 03:00 PARMAKLIKLAR ARDINDA BAŞLIYOR! 01-01-1970 03:00 AYŞE’NİN PORTAKALLARI! 01-01-1970 03:00 NEJAT İŞLER NE DEMEK İSTEDİ? 01-01-1970 03:00 O ÇOCUĞU SUSTUR HEMEN! 01-01-1970 03:00 GEREKSİZ HABERCİLER (!) 01-01-1970 03:00 VİLDAN ATASEVER İLK KEZ AĞLATTI! 01-01-1970 03:00 TAMER SEDA’YI SOLLADI! 01-01-1970 03:00 SEDA ERTAN'IN TALİHSİZ AÇIKLAMASI! 01-01-1970 03:00 HUYSUZ VİRJİN VE ACI UMUT! 01-01-1970 03:00 BERRAK TÜZÜNATAÇ ŞAŞIRTIYOR! 01-01-1970 03:00 HACI YATMAZ YATMAK ÜZERE! 01-01-1970 03:00 KARAYILAN ASİ’YE KARŞI! 01-01-1970 03:00 PINAR ALTUĞ VE TOLGA KAREL! 01-01-1970 03:00 DİZİLER FARKLI MEKANLAR AYNI! 01-01-1970 03:00 DUYGU SÖMÜRÜSÜ HAT SAFHADA! 01-01-1970 03:00 BENİMLE DANS EDER MİSİN BAŞLIYOR! 01-01-1970 03:00 MÜSLÜM GÜRSES GERÇEĞİ.. 01-01-1970 03:00 EMRAL KAYA'YA ÇARPTI! 01-01-1970 03:00 BEYAZ VE AŞK STAR ALATURKA! 01-01-1970 03:00 HAYDİ GELİN BİZİMLE OLMAYIN! 01-01-1970 03:00 POP STAR DEĞİL AŞK YUVASI! 01-01-1970 03:00 SESSİZ GEMİLER! 01-01-1970 03:00 EKRANDA OLMALARI ŞART MI? 01-01-1970 03:00 CEYDA DÜVENCİ'NİN KADERİ! 01-01-1970 03:00 POPSTAR VE EBRU GÜNDEŞ! 01-01-1970 03:00 TAN SAĞTÜRK EKRANA DÖNÜYOR! 01-01-1970 03:00 EKRANLARA RAMAZAN RÖTUŞU! 01-01-1970 03:00 KIVANÇ'IN MUHTEŞEM DEĞİŞİMİ! 01-01-1970 03:00 EKRANIN PARLAYAN YILDIZLARI! 01-01-1970 03:00 PETEK SINAVI GEÇTİ! 01-01-1970 03:00 NİLAY DORSA ÜNİVERSİTESİ! 01-01-1970 03:00 DOBRA DOBRA KABUSU! 01-01-1970 03:00 HANDE BAHANE, SERDAR ŞAHANE! 01-01-1970 03:00 TAMER'DEN SEDA ÇARKI! 01-01-1970 03:00 BİR KELOĞLAN MASALI! 01-01-1970 03:00 NELER OLUYOR TV'DE! 01-01-1970 03:00