MAGAZİN -

news
MAGAZİN

Kuş Uçuşu'nun Güliz'i Şifanur Gül kapak kızı oldu! Dikkat çeken pozlar...

Başarılı oyuncu Şifanur Gül, kariyerinde birçok başarılı projede yer almasının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Bu kez, ünlü isim bir dergi çekimi için kamera karşısına geçerek etkileyici pozlar verdi.

news
MAGAZİN

Sertab Erener, Sezen Aksu'yla boya yaptı!

Sezen Aksu ile boya yapan Sertab Erener, “Biz boyacılar işimizi ciddiye alırız. Sezen’im ile bugünlerde böyleyiz” dedi.

news
MAGAZİN

Zeytin Ağacı geri dönüyor! Yeni sezon fragmanı yayınlandı

Netflix'in izleyicilerini Ayvalık'ın dingin ve sıcacık dünyasına yolculuğa çıkaran sevilen dizisi Zeytin Ağacı, ikinci sezonuyla geri dönüyor!

news
MAGAZİN

Romantik Megastar

Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu'yla evlilik yıldönümlerini sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

news
MAGAZİN

Burcu Biricik'in bebek alışverişi

Burcu Biricik doğacak kızı için yakın arkadaşı Aydan Taş ile alışverişe çıktı. O anlara ait görüntüleri sosyal medyadan paylaşan ikiliden eksik listesinden eleme yapan Biricik’in heyecanı ve sabırsızlığı dikkatlerden kaçmadı.

news
MAGAZİN

Şahane Hayatım'da savaş bayrakları çekildi

Heyecan ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri çarşamba akşamları NOW’a kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisi, dün gece 25. bölümüyle ekranlara geldi. Savaş bayraklarının çekildiği bölüm izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

news
MAGAZİN

Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı

Kanal D’nin her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda kartlar yeniden dağıtıldı. Ters köşe sahneleri ile şaşırtmaya devam eden dizide Umut’un, Fecir’in doğum günü partisinde Büşra Korkmaz’ın yorumladığı “Hep Sonradan” şarkısını hediye etmesi ve Rüya’nın bir anda şüpheli durumuna düşmesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

news
MAGAZİN

İnci Taneleri'ne sürpriz transfer! Bakın kadroya kim katıldı?

Kanal D'nin sevilen dizisi "İnci Taneleri"nin kadrosuna sürpriz bir isim daha katılıyor. İşte detaylar...

news
MAGAZİN

Sertab Erener yeniden Eurovision sahnesinde!

9 Mayıs Perşembe akşamı Eurovision Şarkı Yarışması'nın gerçekleşeceği yarı final öncesinde, usta şarkıcı Sertab Erener'in 'Everyway That I Can' adlı parçasıyla birincilik kazandığı performansı seslendireceği duyuruldu

Loading