MAGAZİN -

news
MAGAZİN

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Pembe’nin Doğa hakkında söylediği olumlu sözlerin dikkat çektiği tanıtımda Doğa ve Giray arasındaki aşk kıvılcımları giderek alevlenirken, Fatih’in bu duruma karşı öfkesi giderek büyüyor. Fatih’in Doğa’nın karşısına çıkıp “Seninle olan hayatımı geri istiyorum!” demesi tanıtımın şoke eden anlarından biri olurken, Doğa’nın bunu bir şartla kabul edeceğini söylemesi merakı artırıyor. “Doğa’nın şartı ne olacak?” sorusunun yanıtı yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

news
MAGAZİN

İlker Kaleli'ye sürpriz doğum günü partisi

İlker Kaleli, 40'ıncı yaş gününü Nişantaşı'nda bir mekanda gerçekleşen sürpriz partiyle kutladı. Ünlü oyuncu, sevgilisi Sıla Gençoğlu ile geldiği mekanda ailesi ve arkadaşlarının sürpriziyle karşılaştı.

news
MAGAZİN

Furkan Andıç, Aybüke Pusat'ı soran muhabirlere bakın ne yanıt verdi?

Oyuncu Furkan Andıç ve meslektaşı Aybüke Pusat, yaklaşık dört yıldır bir ilişki yaşıyor. Ancak medyada çıkan haberlere göre, ünlü çift arasında "kıskançlık krizi" ve "ilişkilerinin sıkıntılı olduğu" şeklinde iddialar ortaya atıldı. Furkan Andıç, bir ödül töreninde bu konuyla ilgili sorularla karşılaştı.

news
MAGAZİN

Meryem Uzerli, Cannes Film Festivali'nde göz kamaştırdı

Meryem Uzerli, Cannes Film Festivali'nin açılış törenine katılarak yeni dizisi "Ru"nun GAİN platformunda 24 Mayıs'ta yayınlanacak olan prömiyerini kutladı.

news
MAGAZİN

Özcan Deniz'den Mert Yazıcıoğlu çıkışı: 'Önlenemez..."

Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu'ndan övgüyle bahsetti: "Helal sana arslanım.”

Loading