Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Ekim Kim Kazandı? Hangi yarışmacı birinci oldu?

6 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim? Haftanın sonunda 75 bin TL'lik ödülü hangi yarışmacının kazandığını öğrenmek için detaylar sizlerle. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Ekim kim kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Ekim Kim Kazandı? Hangi yarışmacı birinci oldu?
YAŞAM
Yayın Tarihi : 06-10-2023 19:59

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 6 Ekim Haftanın Birincisi Belli Oldu! Star TV'nin sevilen yemek yarışması programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan dolu bir hafta daha geride kaldı. 6 Ekim Cuma akşamı yapılan finalde yarışmacılar, bir hafta boyunca gösterdikleri performansın karşılığını aldı. Sunucu Zuhal Topal'ın oylarıyla birlikte haftanın birincisi belli oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı

Zorlu bir haftanın ardından yarışmacıların aldığı puanlar açıklandı. Puan dağılımı şöyle:

Haftanın sonuncusu olma unvanını, toplamda 18 puanla Hassan Bey aldı. Bu sonuçla Hassan Bey, büyük ödül olan 75 bin TL'ye veda etmiş oldu.

Haftanın dördüncüsü ise iki yarışmacı oldu. Zuhal Topal ve diğer rakiplerden toplam 28 puan toplayan Pınar Hanım ve Merve Hanım, haftayı dördüncü sırayla tamamladı.

Haftanın üçüncüsü olan Mediha Hanım, toplamda 30 puan topladı. Yalnızca 3 puan farkla büyük ödülü kaçıran Mediha Hanım, haftanın üçüncüsü oldu.

Ancak bu haftanın en büyük sürprizi Turhan Bey'den geldi. Toplamda 33 puan toplayan Turhan Bey, 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir hafta boyunca süren kıyasıya mücadele sonrasında kazanan Turhan Bey oldu. Yarışmacı, 75 bin TL'lik büyük ödülü kazanarak haftanın en mutlu ismi oldu. Bir sonraki hafta yarışmaları için şimdiden heyecanla bekleniyor.