Taha Duymaz'ın arkadaşı annesiyle buluştu: "Yorgana sarılı bulunmuş"

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan 19 yaşındaki Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıp Narin, fenomenin annesini ziyaret edip birlikte çektirdiği pozu paylaştı. Narin'in Taha'nın son haline ilişkin sözleri yürekleri dağladı.

Taha Duymaz'ın arkadaşı annesiyle buluştu:
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 27-02-2023 11:52

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depreme Hatay'da yakalanan fenomen Taha Duymaz ve kardeşi, enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Yakın arkadaşı Ragıp Narin, Duymaz annesiyle olan karesini paylaşarak yürek sızlatan bilgiler verdi:

“Arkadaşlar, Taha kadar Meryem Annemi de soran çok olmuş. Merak etmeyin o iyi oluyor çok şükür. Çünkü oğlunun cennette olduğuna çok emin. Bir fani genç olarak, oranın buradan çok daha güzel olduğuna ikna ettim kendisini. Aynı zamanda 'Taha'nın en büyük amacı seni mutlu görmek' dedim. 'Onu üzmek yok' dedim o da söz verdi ağlamak yok diye. O, bana Taha'nın emaneti rahat olabilirsiniz. Bu arada ufak bir parantez; Taha yatakta yakalanmış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş. Vücudu tertemiz hiç şişmemiş ve kokusuz şekilde çıkmış; tıpkı hayatı gibi.”