Seren Serengil'den cinsellik itirafı

Seren Serengil yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma'dan ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya sayfasından peş peşe paylaşım yapan Seren Serengil daha sonra canlı yayın açarak ihanete uğradığını itiraf ederek cinsel birliktelik açıklamasıyla dikkat çekti.

Seren Serengil'den cinsellik itirafı
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 13-04-2023 12:28

Seren Serengil önceki gün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Gördüğüm lüzum üzerine Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkimi bitirme kararı alıyorum" dedi. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Instagram'dan canlı yayın açan Serengil ayrılığa dair çok ilginç itiraflarda bulundu ve aldatıldığını söyledi.

1.5 aydır birisiyle gizli gizli telefon konuşması yapıyordu. Tavırları da değişmeye başlamıştı. Ama o bunu inkar etti." diyen Seren Serengil, şunları söyledi:

"Arkadaşımın kocasının mevlidi esnasında tanıştığı ortak arkadaşımla işi bu noktaya getirmeleri çok yakışıksız. Mustafa Rahman Tohma’nın beni aldattığı kişi ,bize yakın sitede oturuyor. Aldatmayı kabul etmiyorum. Bu kadının ismini vermeyeceğim. O kadın evli. O da kendi kocasına hesap vermeli. Ama kimsenin ismini vermeyeceğim. İnsanlar hakkında çok yanıldığım zamanlar oldu. Ama Mustafa çok beklemediğim bir yerden geldi. Herkes yapar da Tohma yapmaz derdim. Bu da oldu. Çok üzgünüm. Sonuç olarak hayat bu. Eski eşi Yaşar İpek'le ayrıldığımızda hamile olduğunu ve çocuğunu kaybettikten sonra da uzun süre cinsel ilişki yaşamayacağını sevgilisine söylediğini anlatan Serengil, Mustafa Tohma ile cinsel hayatının olmadığını da ekledi.