Öykü Gürman ile Fatih İçmeli evlendi! İşte nikahtan ilk kareler

Ünlü şarkıcı Öykü Gürman, geçtiğimiz sene ocak ayında Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alarak mutlu bir dönemin kapısını aralamıştı. Bu mutlu birliktelik, sonunda Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaevine girmekle taçlandı. Ünlü çiftin nikah töreninden ilk kareler ise merakla bekleniyordu. İşte bu özel anlardan bazıları...

Öykü Gürman ile Fatih İçmeli evlendi! İşte nikahtan ilk kareler
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 21-10-2023 09:15

Uzun bir süredir sevgilisi Fatih İçmeli ile mutlu bir ilişki yaşayan şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, geçtiğimiz yıl konser vermek için ziyaret ettiği Paris'te, Eyfel Kulesi'nin gölgesinde evlilik teklifi almıştı. İçmeli'nin dizayn ettiği muhteşem bir tektaşla yapılan bu romantik teklife Öykü Gürman "Evet!" diyerek yanıt vermişti. O anları sosyal medya platformlarında da paylaşarak mutluluğunu tüm takipçileriyle paylaşmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise bu mutlu birliktelik, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleşen bir düğünle taçlandı. Ünlü çiftin düğününden özel kareler, sosyal medyada paylaşıldı.

Öykü Gürman, daha önce 2015 yılında şarkıcı Yavuz Bingöl ile bir evlilik yapmıştı, ancak bu ilişki 2016 yılında sona ermişti.