Kızıl Goncalar'ın merakla beklenen afişi yayınlandı!

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği FOX’un yeni dizisi Kızıl Goncalar’ın afişi yayınlandı. Sezonun en iddialı projelerinden olan ve heyecanla beklenen Kızıl Goncalar’ın afişinde dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor.

Kızıl Goncalar'ın merakla beklenen afişi yayınlandı!
DİZİ GALERİ
Yayın Tarihi : 09-12-2023 18:24

18 Aralık’ta ilk bölümüyle FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ettiği, yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar, 18 Aralık Pazartesi ve her pazartesi saat 20.00’de FOX’ta.