İrem Derici'nin yıllar önce yaşadığı olay şoke etti! "Balıkesir'e 5 sene giremedim"

Ünlü şarkıcı İrem Derici, son zamanlarda yaptığı açıklamaları ve özel hayatıyla sürekli gündemde kalıyor. Son olarak kariyerinin başlangıç yıllarında Balıkesir halkı tarafından boykot edildiğini ve bu sebeple 5 yıl boyunca Balıkesir'e giriş yapamadığını anlattı. Derici'nin bu yaşadığı olay, duyanları oldukça şaşırttı.

İrem Derici'nin yıllar önce yaşadığı olay şoke etti!
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 25-11-2023 21:28

İrem Derici, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlar ve argo yorumlarıyla tanınıyor. Şarkıcının, Eser Yenenler'in sunduğu 'Linç@' adlı YouTube programına katılması, ilgi çekici bir röportaj ortaya çıkardı. İrem Derici, şarkıcılık kariyerine Kalbimin Tek Sahibi şarkısıyla başladığında yaşadığı ilginç bir anıyı paylaştı: Balıkesir'e yıllarca giriş yapamamıştı çünkü şarkısı nedeniyle boykot edilmişti.

Eser Yenenler, İrem Derici'ye sosyal medyadan gelen yorumları ve eleştirileri okudu. Okunan yorumlardan biri ise şöyleydi: "İrem Derici'nin Kalbimin Tek Sahibi klibi, Balıkesir'in Çılgın Eşekleri videosunu geçmiştir. Yazıklar olsun."

 



 

Bu yorum karşısında "Ben Balıkesir'e beş sene giremedim" diyen İrem Derici, olayı şu şekilde anlattı:

"Hikaye şu, hayatımda ilk olarak Beyaz Show'a konuk oldum. O dönem Kalbimin Tek Sahibine videosu almış başını gidiyor. O zamanlar Hande Yener'in Ya Ya Ya şarkısı 39 milyon izlenme ile Türkiye'de en çok izlenen şarkı videosu rekorunu almıştı. Bütün sülale benim şarkımla düğünde dans ettiği için şarkım 60 milyonu aşkın izlenmişti ben Beyaz Show'a katıldığımda. Türkiye'nin en çok izlenen videosu ise 72 milyon ile Balıkesir'in Çılgın Eşekleri adlı videosuydu. O videoyu da bilmeyenler için anlatayım. İki eşeğin tenasülünü içeriyordu. Beyaz Show'da canlı yayında bunu söyleme gafletinde bulundum ve 'Tek rakibim Balıkesir'in Çılgın Eşekleri' dedim. Beyaz da 'O ne?' dedi. 'Söyleyemem izlesinler' dedim. Bunu dememden 2 saat sonra Balıkesir'in Çılgın Eşekleri videosu YouTube'dan kaldırıldı. Muhtemelen şikayet edildi. Eser, bu olay Balıkesir'de boykot edildi. 'Allah belanı versin İrem Derici', 'Gururumuz Balıkesir'in Çılgın Eşekleri'ni sildirdin', 'Senin yatacak yerin yok' falan diye yorumlar geldi. Bana Balıkesir'den konser en son 3 yıl önce falan geldi. Yıllarca ben sınırı geçerken korktum. Ben sildirmedim videoyu. O videonun izlenmesini geçmek için benim sildirdiğimi zanndediyorlar. Neden sileyim? İzlenmesini geçecektim zaten. Şarkım şimdi 300 milyon oldu. İçim eşeklere kan ağladı haftalarca. Son olarak Balıkesir beni affetti. Böyle bir anımızdı."