Fahriye Evcen'in reklam setindeki tavrı gündemde: Çiftin ücreti dudak uçuklatıyor!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışıp 2013 yılında birbirlerine olan ilgilerini keşfettiler ve 2017'de evlilik yolunda adım attılar. Bu popüler çift, 2019'da ilk çocukları Karan'ı, ardından da 2023'te ikinci oğulları Kerem'i sevinçle karşıladılar. Ancak son günlerde, Evcen'in bir reklam anlaşmasından elde edeceği büyük bir ücret nedeniyle sette yaşanan bazı olaylar konuşuluyor.

Fahriye Evcen'in reklam setindeki tavrı gündemde: Çiftin ücreti dudak uçuklatıyor!
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 07-02-2024 14:48

Ünlü ve aktif sosyal medya kullanıcıları olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, geçen Aralık ayında cazip bir teklif aldılar. Büyük bir uluslararası hayran kitlesine sahip olan bu ünlü çift, bir mobilya markasının yüzü olmayı kabul etti ve magazin basınında "80 milyon TL'lik iki yıllık reklam anlaşması imzaladıkları" şeklinde haberlerle gündeme geldi.

Son günlerde sete giden çiftten Fahriye Evcen'in, reklam çekiminin yapıldığı plato için özel bir karavan istediği belirtildi. Ancak, Evcen'in bu beklenmedik isteği sette bir krize yol açtı. İddialara göre, 37 yaşındaki oyuncu, karavan gelmeden çekimlere başlamak istemedi.

Sosyal medya üzerinde aktif olan ve markalarla sık sık işbirliği yapan Fahriye Evcen'in kararlı isteği üzerine, sete hızla lüks bir karavan getirildiği öğrenildi.