Edis'e 9 kiloluk swarovski kostüm

Almanya’da 10 gün içinde bir Edis fırtınası daha yaşandı. Geçen hafta Oberhausen’de konser veren Edis, hit şarkıları, enerjik performansı ve baştan aşağı Swarovski taşlarla özel olarak tasarlanan ışıltılı kostümüyle bu kez Münih’te binlerce hayranıyla bir araya geldi.

Edis'e 9 kiloluk swarovski kostüm
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 12-06-2023 17:00

Edis yurt dışındaki konser serisine devam ediyor. Yaz Rengi Open Air Festivali’nde sahneye çıkan Edis, Münih’te unutulmaz bir konser gerçekleştirdi. Sugar Mountain’de binlerce hayranıyla buluşan Türk Pop Müziği’nin yıldızı, en sevilen şarkılarını Almanya’daki hayranları için seslendirdi. Hayranlarının çığlıkları ve alkışlarıyla sahneye çıkan Edis, bugüne kadar hit olan, haftalarca liste başı olan ‘Bana Ne’, ‘Çok Çok’, ‘Martılar’, ‘Arıyorum’ gibi şarkıları, dansçılarının kendisine eşlik ettiği sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

9 Kiloluk Swarovski Kostüm

Edis Münih’teki konserinde baştan aşağı Swarovski taşlarla kaplı, onun için özel olarak tasarlanan bir kostümle sahneye çıktı. Performansı boyunca sahnede bir mücevher gibi parlayan ünlü yıldızın kostümü 9 kilo ağırlığındaydı.