"Arak" dizisinden ilk kare

Murat Can Oğuz'un yapımcılığını üstlendiği "Arak" dizisi, Öykü Karayel ve İlker Kaleli'nin ilk kez bir araya geldiği bir projeyi temsil ediyor. Bu dizi, ilk sahneleri basınla paylaşılarak heyecanı artırıyor.

DİZİ GALERİ
Yayın Tarihi : 03-11-2023 17:32

Most Production tarafından hazırlanan "Arak" adlı dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta sonu başladı. Bu dizi, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yapımcılığını ise Murat Can Oğuz üstleniyor. Öykü Karayel ve İlker Kaleli'nin bir araya geldiği bu proje, ilginç bir hikayeyi ekranlara taşıyacak.

Dizide, ayrıca Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

Senaryosu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay tarafından kaleme alınan dizi, "Cebinden cüzdan çalan mı hırsız? Cebine para koyup hayatını çalan mı?" mottosuyla çekiliyor. Öykü Karayel, Zeynep karakteriyle, İlker Kaleli ise Kara karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
 

 Arak’ın kısaca konusu ise şöyle:
 

1998 yılında ülkenin önde gelen ekonomi profesörlerinden biri Rauf Çınar’ın eşi Elif Çınar; evlerine giren Necip Talan adlı hırsız tarafından bıçaklanır. Bambaşka dünyalara ait bu iki ailenin de hayatı o geceden sonra değişir. Rauf Çınar’ın kızı Zeynep Çınar o gece biricik annesini; Akay Talan ise tek kahramanı olan babasını kaybeder. Bir gecede kimliksiz, isimsiz, evsiz kalan Akay Talan, günümüzde Kara ismiyle, bizden çalanlardan çalarak hiçbir çocuğun kendisiyle aynı kaderi yaşamaması için ant içmiştir. Zeynep Çınar ise yurt dışında eğitim aldıktan sonra İstanbul’a döner. Annesinden miras bitki sevgisini çektiği belgesellerle devam ettirmektedir. Bu iki ayrı dünya insanının tek ortak noktası o gecedir. İsteseler de istemeseler de hayat onları bir kez daha karşı karşıya getirecek, önlerindeki engeller bile aşık olmalarına engel olmayacaktır. Ama ya gerçekler ortaya çıkınca? Kara, o gecenin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için hayatının soygununa başlarken, Zeynep bu gerçekle yüzleşebilecek midir? İkili birbirlerine çekildikçe, o gece aydınlanacaktır ama kazanan kim olacaktır? Aşk mı? Gerçekler mi?