Onur Saylak "Şahsiyet"in galasına oğluyla katıldı

Gain'de izleyiciyle buluşacak olan "Şahsiyet" dizisinin galasında yönetmen Onur Saylak, kırmızı halıda oğlu Deniz Ali'yle birlikte poz verdi.

Onur Saylak
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 10-11-2023 12:02

"Şahsiyet" dizisinin galası dün akşam Uniq İstanbul‘da gerçekleşti. Hakan Günday‘ın senaryosunu kaleme aldığı, Onur Saylak‘ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin ikinci sezonu, 13 Kasım’da Gain’de izleyiciyle buluşacak. Polisiye-drama türündeki "Şahsiyet" dizisi, 10 bölümden oluşuyor ve başrolde Haluk Bilginer yer alıyor. Filmin galasında, Onur Saylak, oğlu Deniz Ali ile birlikte kırmızı halıda poz verdi.

Dizide Haluk Bilginer'e Şebnem Bozoklu, Recep Usta ve Necip Memili gibi isimler eşlik ederken, yeni sezonda usta oyuncu Erdal Özyağcılar, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Şehsuvar Aktaş, Nihal Koldaş, Eda Şölenci, Ayşen İnci, Burhan Öçal, Ömer Duran, Erkan Taşdöğen, Feridun Koç, Salih Usta, Füsun Erbulak, Nurseli İdiz ve İzzet Günay gibi birçok önemli isim de yer alacak. İlk sezonda dikkat çeken güzelliğiyle hatırlanan Cansu Dere, ikinci sezonda konuk oyuncu olarak dizinin kadrosuna katılıyor.