Gönül Dağı 107. bölüm fragmanı! Veysel öldü, Taner kasabayı terk ediyor

"Gönül Dağı" dizisi izleyicilerini her bölümüyle duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. TRT 1'in bu sevilen dizisinin son fragmanı, izleyicilere adeta bir duygu seli yaşattı.

Gönül Dağı 107. bölüm fragmanı! Veysel öldü, Taner kasabayı terk ediyor
YAŞAM
Yayın Tarihi : 24-09-2023 00:36

Gönül Dağı 107. Bölüm: Veysel için Zor Günler Başlıyor!

TRT 1'in fenomen dizi "Gönül Dağı" izleyicilerini yeni bir fragmanla duygusal bir tufana sürüklüyor. Veysel’in yaşadığına sevinirken, doktorun açıklamaları herkesi şoke etti.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi başarılı isimlerin başrolde yer aldığı "Gönül Dağı", her bölümde izleyicilerini ayrı bir hikayeyle buluşturuyor. Yazar Mustafa Çiftçi'nin gerçek yaşanmış bozkır hikayelerinden uyarlanan dizi, Ferhat Eşsiz'in yapımcılığı, Yahya Samancı'nın yönetmenliği ve Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit, Teoman Gök gibi isimlerin senaryosuyla izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Anadolu'nun sıcak insanının, sevgi dolu hikayelerinin aktarıldığı "Gönül Dağı", geçtiğimiz sezon büyük bir ilgiyle takip edildi.

Son bölümde yaşanan trafik kazası sonrası Veysel'in durumu merak konusu oldu. Kasabanın sevilen yüzü Veysel'in kaza sonrası hayatta olması sevinci, doktorun açıklamalarıyla gölgede kaldı.

Veysel’in kazadan sağ kurtulduğu müjdesini alan kasabalılar, doktorun acı haberiyle adeta yıkıldı. Doktor, “Ben kabullenmek istemedim, inanmak da istemedim. Ama Veysel'in omur iliğindeki hasar çok ciddi. Maalesef bu durumu kabullenmemiz gerekiyor” dedi ve herkesi derinden etkiledi.

Bakalım "Gönül Dağı"nın yeni bölümünde izleyenleri neler bekliyor? Kasabanın kaderi, Veysel’in sağlık durumuyla nasıl şekillenecek? Herkes merakla yeni bölümü bekliyor.