Hüsnü Şenlendirici’den sevenlerine mesaj

Hüsnü Şenlendirici'ye bağırsak kanseri teşhisi konulduğu ve geçtiğimiz hafta da ameliyat olduğu ileri sürülmüştü. Şenlendirici'den haber geldi. Ünlü müzisyen, "Birkaç gün daha hastanede olacağım" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hüsnü Şenlendirici’den sevenlerine mesaj
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 08-04-2023 16:46

Kanal D'de ekrana gelen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler”de Hakan Altun ve Sibel Can’la izleyici karşısında çıkan Hüsnü Şenlendirici’nin kansere yakalandığı ve hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Bağırsak kanserine yakalanan 47 yaşındaki ünlü klarnetçi önceki gün apar topar ameliyata girdi ve Şenlendirici’nin 11 cm bağırsağı alındı. 
 

"BİRKAÇ GÜN DAHA HASTANEDE OLACAĞIM"

Hüsnü Şenlendirici, açıklamasında "Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim; geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasında doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerim ile buluşacağım" ifadelerine yer verdi.