Gülşen'den 1 milyon liralık şov!

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Gülşen, sahne performansları ve dikkat çekici kostümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Harbiye'de gerçekleştirdiği unutulmaz gösteride, iddialı kostümleri ve etkileyici sahne şovlarıyla seyircileri büyüledi. Gülşen, bu özel gece için büyük bir yatırım yaparak toplamda 1 milyon TL'yi aşan bir harcama yaptı.

Gülşen'den 1 milyon liralık şov!
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 28-05-2023 08:32

Gülşen önceki akşam Harbiye Açık Hava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Perde açıldığında şarkıcı bulutlarla çevrili dev bir Ay üzerindeydi ve ‘Lolipop’ ile programına başladı. Fondaki dev ekranda yıldızların kaydığı bu sahne için yurtdışından özel olarak teknik ekipman getirildi.



Gülşen açılışın ardından seyirciye “İlelebet var olacak ve hiçbir zaman kaybolmayacak olan Ay-Yıldız altında hep beraber olmak çok güzel” diye seslendi. 



 Moda danışmanlığını Mahizer Aytaş’ın yaptığı iki ayrı kostüm giyen Gülşen bu gece için kesenin ağzını açmıştı. Üzerindeki kıyafetleri, aksesuarları ve gösterişli sahnesi toplam 1 milyon TL’ye mal oldu.