Emre Altuğ'dan sürpriz cover!!!

 İbrahim Erkal 'HÜRMET' albümünün 2024 yılının sürprizlerinden biri Türk pop müziğinin güçlü erkek yorumcularından Emre Altuğ.

Emre Altuğ'dan sürpriz cover!!!
KÜLTÜR-SANAT
Yayın Tarihi : 12-02-2024 12:39

Sıradaki tekli, İbrahim Erkal'ın sevilen şarkılarından Unutulanlar  bu sefer Emre Altuğ'un yorumuyla, bambaşka bir atmosfer yarattı. Sözü müziği İbrahim Erkal'a düzenlemesi Febyo Taşel'e ait Unutulanlar'ın sinema filmi tadındaki dramatik görüntülerden oluşan video klibinin kurgusunu VSG-Vedat Vural yaptı

Zamanın ruhunu yakalayan şarkılara imza atan ve 11 Mayıs 2017’de aramızdan ayrılan, arabesk fantezi müziğin en önemli isimlerinden İbrahim Erkal, iki yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalışılan çok özel bir saygı albümüyle anılıyor.

Uzun zamandır yeni bir proje yayınlamayan, Unkapanı’nın en güçlü yapım şirketlerinden Ulus Müzik etiketiyle çıkacak İbrahim Erkal “Hürmet” albüm serisinin prodüktörlüğünü İskender Ulus gerçekleştirdi.

3 bölümden oluşan albümden, kısa aralıklarla, albümde her tarzın en güçlü yorumcularının yeniden hayat verdiği şarkılar dinleyicinin beğenisine üçlü gruplar halinde her ay  sunulmaya devam ediyor.