Bir Derdim Var’ın afiş çekiminden kamera arkası görüntüler...

Kanal D’nin, başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı bir araya getiren, AyNA Yapım imzalı yeni dizi ‘Bir Derdim Var’ çok yakında başlıyor. Farklı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek dizinin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen afiş çekiminden backstage videosu yayınlandı.

Bir Derdim Var’ın afiş çekiminden kamera arkası görüntüler...
DİZİ GALERİ
Yayın Tarihi : 23-10-2023 16:04

Hem oyuncu kadrosu hem de dikkat çeken hikayesiyle şimdiden merakla beklenen dizinin afiş çekiminden backstage videosu yayınlandı. Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrollerinde yer aldığı, kadrosunda Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner ile onlara eşlik eden genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu’nun yer aldığı dizi, izleyicileri bambaşka açılardan yakalayacak.

Afiş çekiminde tüm ekibin birbiriyle uyumları dikkat çekerken, yayınlanan backstage videosunda Birce Akalay ve Mert Fırat oynadıkları ‘Nilüfer’ ve ‘Ömer’ karakterlerine dair ipuçları veriyor. Mor ve Ötesi’nin müzik süpervizörlüğünü yaptığı dizi konusu kadar müzikleriyle de dikkat çekiyor.

‘Bir Derdim Var’ çok yakında Kanal D’de başlıyor!