Ahsen Eroğlu seçim sonrası Türkiye'yi terk etme kararı aldı!

Menajerimi Ara dizisiyle adını duyuran oyuncu Ahsen Eroğlu, ülkeyi terk etme kararı aldı. Eroğlu'nun paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü. İşte detaylar...

Ahsen Eroğlu seçim sonrası Türkiye'yi terk etme kararı aldı!
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 29-05-2023 14:42

Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin ve Menajerimi Ara gibi dizilerle rol alan Ahsen Eroğlu, seçim sonrası sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Seçim sonuçlarının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan genç oyuncu, "Bana gitme vakti göründü arkadaşlarım, yakın zamanda" ifadelerini kullandı.

 

Paylaşımıyla kısa sürede sosyal medyada gündem olan Eroğlu, yeni bir açıklama yaparak kararı neden allığını açıkladı.

"SANDIK BAŞINDA KURALLARIN DIŞINA ÇIKILMASIN DİYE ÇOK ÇABALADIM"

Dün sandıkta görevli olarak çalıştığı ve herkese yardım ettiğini söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün sandık başında dürüstçe çalıştım. Sağ, sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım. Buna rağmen her şey karman çormandı. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar. Her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum. Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için çözüm yolları bulmaya gideceğim. Ne zaman olur bilemem. Ama insan gibi yaşama hakkı istiyorum. Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık görmek istemiyorum. Neyse bu böyle uzar gider. İçinde sevgi ve dürüstlük olan herkese sarılıyorum efenim Sevgiler."