Ahmet Talha Dağlı nereli ve kaç yaşında? Milyoner'de Ne Kadar Ödül Kazandı?

atv'nin popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de Ahmet Talha Dağlı, milyonluk ödül için yarışıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı programda, 5 milyon TL'lik soruya ulaşacak mı?

Ahmet Talha Dağlı nereli ve kaç yaşında? Milyoner'de Ne Kadar Ödül Kazandı?
YAŞAM
Yayın Tarihi : 01-10-2023 22:41

Ahmet Talha Dağlı Nereli ve Kaç Yaşında? Milyoner'de Ne Kadar Ödül Kazandı? atv'nin popüler yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de milyonluk ödülün peşinde koşan yarışmacılar heyecanı doruklarda yaşıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı programda, bu akşam 20.00'de ekrana gelecek olan bölümde Ahmet Talha Dağlı'nın milyonluk soruya ulaşma mücadelesi ekran başındakilere nefes aldırmayacak.

Ekranlarının fenomen yarışması "Kim Milyoner Olmak İster?"de, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu eşliğinde Ahmet Talha Dağlı adlı yarışmacı, 1 milyon TL değerindeki büyük soruyu açmayı başardı. Ancak, Dağlı bu büyük soruya yanıt vermekten kaçındı. Peki, bu büyük kararıyla Ahmet Talha Dağlı yarışmadan ne kadar ödülle ayrıldı?

Ahmet Talha Dağlı'nın Ödülü Belli Oldu

Yarışmanın bu haftaki bölümünde 1 milyon TL değerindeki soruya ulaşan Ahmet Talha Dağlı, yarışmadan çekilme kararı aldı. Dağlı, bu büyük soruya resmi olarak yanıt vermedi ancak programın bitiminden sonra doğru yanıtı bildiğini ifade etti. "Eğer yanlış cevap verseydim, kendime kızardım." diyen Dağlı, annesinin tavsiyesi üzerine bu kararı aldığını paylaştı.

Sonuç olarak, Ahmet Talha Dağlı "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasından 500 bin TL ödülle ayrılmış oldu.

Milyoner Olma Yolunda Yeni Yarışmacı: Ahmet Talha Dağlı

Yakın zamanda Rabia Birsen Göğercin'in gösterdiği başarılı performansın ardından Ahmet Talha Dağlı da büyük ödülü kazanma hedefiyle yarışmaya katılıyor. 1 milyon TL'lik soruyu doğru cevaplaması durumunda, tarihi bir başarıya imza atacak olan Dağlı, Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soruya ilk kez ulaşan yarışmacı olacak. 19 yaşındaki genç yarışmacı, Kenan İmirzalıoğlu'nun sorularına kendine has tarzıyla cevap verecek.

Ahmet Talha Dağlı: Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğrencisi

Ahmet Talha Dağlı, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünde eğitim alıyor. Yarışmanın ilk bölümünde, ekonomist olma hayaliyle yola çıktığını belirten Dağlı, bu alanda zaten aktif olarak çalışmalarda bulunduğunu belirtti. 19 yaşında olmasına rağmen oldukça tecrübeli bir şekilde sorulara cevap veren Dağlı, eğitimdeki başarısını ekranlara da taşımayı başardı.

Kim Milyoner Olmak İster'in Yeni Rekortmeni Kim Olacak?

Rabia Birsen Göğercin'in ardından Ahmet Talha Dağlı, Kim Milyoner Olmak İster'in yeni rekortmeni olabilecek mi? 19 yaşındaki genç yetenek, bu akşam 20.00'de atv ekranlarında milyonluk ödül için ter dökecek.