SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı emeklisine para desteği açılandı! Maaşınıza ek 15.000 TL Cuma sabahı hesapta!

Ülkemizde emeklilerin öncelikli düşünülen grup olmasının temel nedeni, ekonomik sıkıntılar içinde olmaları ve toplumun büyük bir bölümünü oluşturmalarıdır.

SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı emeklisine para desteği açılandı! Maaşınıza ek 15.000 TL Cuma sabahı hesapta!
YAŞAM
Yayın Tarihi : 30-08-2023 16:21

Maaşınıza ek 15.000 TL Cuma sabahı hesapta! SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı emeklisine para desteği açılandı-  Ülkemizde emeklilerin öncelikli düşünülen grup olmasının temel nedeni, ekonomik sıkıntılar içinde olmaları ve toplumun büyük bir bölümünü oluşturmalarıdır. Bu sebeple, emeklilerin daha iyi bir maddi duruma kavuşmaları için çeşitli destek çalışmaları hayata geçirilmeye başlanmıştır.

Acil nakit ihtiyacı yaşayan emekliler için sunulan çözümler, en azından bazı sıkıntıların hafifletilmesi anlamına gelmektedir. Bu adımlar, ekonomik kriz dönemlerinde oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Devlet, bu amaçla çeşitli yardım programları başlatmış durumda ve maddi destek sunuyor.

SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı kapsamında yer alan emeklilere yönelik para desteği sunulmaktadır. Emeklilerin rahat bir dönem geçirebilmesi için devletin maddi destek sağlaması, ekonomik anlamda büyük bir rahatlama kaynağı olmuştur. Bu destekler, emeklilerin ay sonlarını daha kolay getirebilmelerini sağlamaktadır.

Ayrıca emekliler için sunulan promosyon ve kredi imkanları da oldukça önemlidir. Bu sayede emekliler, ekstra maddi kaynaklara ulaşarak günlük yaşamlarını daha rahat sürdürebilirler.

Devletin emeklilere yönelik artan destekleri, emeklilerin ekonomik zorluklarına çözüm getirmek amacıyla büyük bir adım olarak değerlendirilmektedir. Bu destekler, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeye ve ekonomik rahatlamaya yardımcı olmaktadır.

15.000 TL 12 Ay Vadeli Emekliye Kredi
 

Halkbank

Aylık Taksit Tutarı
1.552 TL
Faiz Oranı
%2,69
Toplam Ödeme
18.710 TL

DenizBank

Aylık Taksit Tutarı
1.641 TL
Faiz Oranı
%3,43
Toplam Ödeme
19.694 TL

Yapı Kredi

Aylık Taksit Tutarı
1.710 TL
Faiz Oranı
%3,99
Toplam Ödeme
20.523 TL