PTT 20 dakika içinde 20.000 TL ödeme yapacak! 30-31 Mayıs'ta gişelerden ve cep telefonundan ödeme alın!

PTT İhtiyaç Kredisi kampanyası, başvurunuzu banka şubesine gitmeden cep telefonunuz üzerinden PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle tamamlayabileceğiniz bir hizmet sunuyor.

PTT 20 dakika içinde 20.000 TL ödeme yapacak! 30-31 Mayıs'ta gişelerden ve cep telefonundan ödeme alın!
YAŞAM
Yayın Tarihi : 29-05-2023 13:45

30-31 Mayıs'ta gişelerden ve cep telefonundan ödeme alın! PTT 20 dakika içinde 20.000 TL ödeme yapacak-  PTT İhtiyaç Kredisi kampanyası, başvurunuzu banka şubesine gitmeden cep telefonunuz üzerinden PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle tamamlayabileceğiniz bir hizmet sunuyor.

Özellikle kredi notu düşük olan vatandaşlar için önemli bir fırsat olan bu kredi kampanyası, kredi notu düşük bireylere de kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca, emekli olan kişiler de bu kampanyadan yararlanarak hızlıca nakit kredi ödemelerine erişebilmektedir. Emekli maaş hesapları üzerinden yapılan başvurular, hızlı kredi ödemesi alabilme imkanı sunmaktadır. İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, 3 dakika içinde başvurunuzu tamamlayabilir ve kredi kullanabilirsiniz.

PTT İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, belirtilen şartlara uyum sağladıklarında, hızlı ve kolay bir şekilde kredi ödemelerinden faydalanabilirler. Başvurunuz uygun bulunduğunda, aynı gün içinde 20.000 TL'lik kredi hesabınıza aktarılır. PTT şubelerine gitmek için zamanı olmayan vatandaşlar, cep telefonları üzerinden ücretli bir mesaj göndererek PTT ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.

Başvurunuzu tamamlamak için "PTT" yazıp, boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numaranızı yazarak, bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz yeterlidir. Başvurunuz 20 dakika içinde değerlendirilecek ve kredinizin onay alıp almadığını öğreneceksiniz.

PTT İhtiyaç Kredisi kampanyası, hızlı ve kolay bir şekilde nakit ihtiyacınızı karşılamak için önemli bir fırsat sunmaktadır. Vatandaşlar, yarın başlayacak olan bu kampanyadan yararlanarak finansal ihtiyaçlarını anında karşılayabilirler.

PTT İhtiyaç Kredisi

PTT, ihtiyaç kredisi ihtiyacı olan vatandaşlara hızlı ve pratik bir çözüm sunmak amacıyla PTT İhtiyaç Kredisi kampanyasını başlatıyor. Bu kampanya, nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak ve finansal destek sunmak amacıyla geliştirilmiştir.

PTT İhtiyaç Kredisi kampanyası, PTT'nin işbirliğiyle Aktif Bank tarafından sunulmaktadır. Bu kampanya sayesinde vatandaşlar, ihtiyaçlarına yönelik nakit kredi ödemelerini hızlı bir şekilde alabilirler. En önemli avantajlarından biri, başvuruların cep telefonu üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilmesidir. Banka şubesine gitme zorunluluğu olmadan, cep telefonları aracılığıyla başvurular yapılarak kredi işlemleri tamamlanabilmektedir.

Kredi notu düşük olan bireylerin dahi faydalanabileceği PTT İhtiyaç Kredisi kampanyası, kredi notu düşük vatandaşlara da eşit şartlarda finansal destek sağlamaktadır. Emekli olan bireyler de bu kampanyadan yararlanarak hızlıca nakit kredi ödemelerine erişebilirler. Emekli maaş hesapları üzerinden yapılan başvurular, hızlı kredi onayı alabilme imkanı sunmaktadır.