Ocak ayı nasıl geçti?

Fransa Lion’da Sirha Fuarı başladı. Gastronomi Dünyası’nın kalbi Lion’da atıyor. Derneğimizi temsilen giden Ömer Kartın’a başarılar dileriz.

Ocak ayı nasıl geçti?
Kategorilenmemiş
Yayın Tarihi : 30-01-2019 13:28
Geçen hafta beni ve derneğimizi yoran ama kalitesi ile ses getiren diğer önemli etkinlik ise "Gastronomi Turizmine Değer Katanlar’’ gececsi oldu. 18 Cuma akşamı 200 kişi için Taksim'de bir otelin balo salonunda çok kaliteli bir organizasyon gerçekleştirildi. Yaklaşık 22 Plaket sahiplerini buldu. Bu geccede aramızda Turizm Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Valiliği yan ısıra Gecce.com’dan, Develi Ete, Bülent Akarcalı’dan, Kars’daki peynir üreticisi İlhan Koçulu’ya kadar değer katan markalar tek tek sahneye davet edildi. [resim=20190130resimHD-133423BB][/resim] Özellikle Bilecik’den Kastamonu’dan ve Nepal'den gelen konuklar çok ilgi çekti. Gecceye katılarak fark getirten sanatçılardan Nil Ünal ve Pirinç tanesi üzerine İstanbul silüeti çizen ünlü şef Hasan Kale biribirinden değerli konukların kalbini fethetti. [resim=20190130resimHD-133436PT][/resim] Elite World İstanbul Otel’in Ceo'su başta olmak üzere; yatırımcı aile ve Otellerin beyni ve GTD etkinlik komitesi başkanı; Nermin Yurtoğlu’na ;yiyecek içecek müdürüne ve o gece hizmet sunan değerli ekibine buradan tekrar teşekkür sunarım. [b]Bakalım seneye neler yapacağız?[/b] Haftaya Dünya Turizminin kalbinin atacağı Turizm Bakanımızın açılışını yapacağı; EMİTT fuar ve konferansları Tüyap’ta başlıyor. 2 Şubat saat 11’de başlayan "Parlayan Yıldız; Gastronomi" panelinde benim moderatörlüğümde birbirinden değerli konuşmacılar olacak. 10 Soru 10 cevap şeklinde izleyenleri sıkmadan geçecek olan bu etkinlikte ; Diyetisyen Dilara Koçak, Mutluluk okulu kurucusu DR. Ebru Nurluoğlu, Sosyal medya uzmanı Cem Karakuş ve Türkiye Kalite Derneği Başkanı Buket Emin Pilavcıoğlu vizyonlarını ortaya koyacaklar. Sakın kaçırmayın… Benden bu haftalık bu kadar, kalın sağlıcakla..