Corona döneminde, Yeme-İçme Sektörü’nün sorunları neler?
Kapalı olan restoranlar ne zaman açılacak? Nasıl açılacak?
Mağdur olan çalışanların durumu ne olacak?
“Günah Keçisi” sayılan sektör için çözümler ve beklentiler neler?
[b]7.BÖLÜM KONUK: ALİ RONAY (Executive Chef at Swissôtel The Bosphorus )[/b]
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YmhaMMeEmRg&t=33s][/youtube]
[b]6. BÖLÜM KONUK: KALBUR ET'İN SAHİBİ METİN AKDEMİR[/b]
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ALLKDXz6hXY&feature=youtu.be][/youtube]
[b]5.BÖLÜM KONUK: SWİSSOTEL THE BOSPHORUS GELEN MÜDÜRÜ UĞUR TALAYHAN[/b]
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UkLjlGpCglA&feature=youtu.be][/youtube]
[b]4.BÖLÜM KONUK: LUCCA'NIN KURUCUSU CEM MİRAP[/b]
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-2zYZsfWcDA&feature=emb_title][/youtube]
[b]3.BÖLÜM KONUK: DREAM GRUBU CEOSU UMUT ÖZKANCA[/b]
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=g8uy46uH25A&feature=youtu.be][/youtube]
[b]2.BÖLÜM KONUK: FRANKIE İSTANBUL CEOSU VE TURYİD BAŞKANI KAYA DEMİRER[/b]
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=U2qDdA7vQhA&t=785s][/youtube]
[b]1.BÖLÜM KONUK: SUNSET'İN KURUCUSU BARIŞ TANSEVER[/b]
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=u3QhYQipffQ&feature=youtu.be][/youtube]