O Saatte Migros'a Giden Ayçiçek Yağı Fiyatını Görünce dumur Olacak! 5 LT'si 99 TL'den Satılacak

Daha önce hiç bu kadar indirim yapılmamıştı dedirten ayçiçek yağı fiyatı ile birlikte Migros, şu sıralar en çok tercih edilen mağazalar arasında yer alıyor.

O Saatte Migros'a Giden Ayçiçek Yağı Fiyatını Görünce dumur Olacak! 5 LT'si 99 TL'den Satılacak
YAŞAM
Yayın Tarihi : 11-09-2023 11:50

Mutfakların vazgeçilmezi ayçiçek yağı fiyatları merakla araştırılıyor. Her ürünün ve hizmetin zamlandığı son zamanlarda, mevcut savaş ile birlikte yazın ülkemizdeki ayçiçeği bitkisini vuran hastalık, ayçiçek yağı fiyatlarının uçmasına mahal vermiş bulunuyor. En ucuz ayçiçek yağını araştıran vatandaş, market indirimlerini de yakından takip ediyor. Ayçiçek Yağı fiyatları konusunda, özellikle de zincir marketler sundukları kampanyalar ile birlikte dikkatleri üzerine topluyor. Yok artık dedirtecek bir indirimi haberi daha ülkemizin en köklü zincir mağazasından açıklanmış bulunuyor.

Daha önce hiç bu kadar indirim yapılmamıştı dedirten ayçiçek yağı fiyatı ile birlikte Migros, şu sıralar en çok tercih edilen mağazalar arasında yer alıyor. Migros Ayçiçek yağı fiyatlarındaki indirimleri ile vatandaşı mağazaya akın ettiriyor. Sadece stoklarla sınırlı olan bu indirimden faydalanmak için geç kalmamanız gerekiyor. Rusya Ukrayna Savaşı öncesinde litresi 7-8 TL'ye kadar satılan ayçiçek yağı savaş sonrasında kat ve kat artmıştı . Yaşanan hızlı yükseliş sonrasında vatandaş en ucuz ayçiçek yağı fiyatı araştırmasını yaparken indirim marketleri bu konuda devreye girdi Özellikle de Migros ayçiçek yağı fiyatı ile alakalı son dakika yaptığı indirim duyurusu ile vatandaşa cezbetti. Stokları bitiriyoruz kampanyası düzenleyen Migros internet sitesi üzerinden sipariş verilmesi gerekliliğini belirtti.

MİGROS AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Migros Ayçiçek Yağı 2 LT satış fiyatı 73,50 TL

Yudum Ayçiçek Yağı 5 L Pet Şişe satış fiyatı 199,90 TL

Komili Ayçiçek Yağı 5 L Pet satış fiyatı 199,90 TL

Migros Ayçiçek Yağı 5 L Köşeli Pet satış fiyatı 158,90 TL

Yudum Ayçiçek Yağı 4 LT satış fiyatı 140,00TL

Kırlangıç Ayçiçek Yağı Pet 5 LT satış fiyatı 198,90 TL

Yudum Ayçiçek Yağı 1 LT satış fiyatı 53,90 TL

Migros Ayçiçek Yağı 1 LT satış fiyatı 39,50 TL

Yudum Ayçiçek Yağı 2 LT satış fiyatı 99,90TL

Ayçiçek Yağı 5 L Pet satış fiyatı 159,90TL