Emeklilere PTT, Ziraat Bankası, Halkbank üzerinden SSK'lı emekliye 12 maaş faizsiz kredi müjdesi! 3 maaşta avans

Emekli maaşlarının düşük olduğu ekonomik kriz dönemlerinde birçok emekli ödeme güçlüğü yaşıyor.

Emeklilere PTT, Ziraat Bankası, Halkbank üzerinden SSK'lı emekliye 12 maaş faizsiz kredi müjdesi! 3 maaşta avans
YAŞAM
Yayın Tarihi : 28-06-2023 07:42

3 maaşta avans... Emeklilere PTT, Ziraat Bankası, Halkbank üzerinden SSK'lı emekliye 12 maaş faizsiz kredi müjdesi-  Emekli maaşlarının düşük olduğu ekonomik kriz dönemlerinde birçok emekli ödeme güçlüğü yaşıyor. Ancak devlet ve özel bankaların yaptığı çalışmalar sayesinde emeklilere nakit ihtiyaçlarını karşılamada yardımcı olunmaktadır. Geçmiş yıllarda kamu bankalarının başlattığı faizsiz kredi kampanyası, emeklilerin ekonomik sorunlarına çözüm olmuş ve memnuniyetle karşılanmıştır.

Bu sefer, ülkemizin ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçtiği zamanlarda, emeklilere benzer bir kampanya sunulacağına dair haberler ortaya çıkmıştır. Bu haberler, emekliler arasında büyük bir heyecan yaratmıştır. Peki, son zamanların etkili kredi kampanyasının şartları nelerdir? İşte detaylar!

Faizsiz Kredi Şartları Emeklilere sunulacak olan kampanya ile ilgili internet üzerinde çeşitli bilgiler dolaşmaktadır. Bazı sitelerde, emeklilere 10 maaşa kadar kredi verileceği ve isteyen kişilerin 50.000 TL'ye kadar kredi çekebileceği, ödemelerde ise 36 aya kadar vade imkanı sunulacağı belirtilmektedir. Diğer siteler ise bu kampanyanın gündemde olduğunu, ancak çok olumlu tepkiler almadığını ve bunun yerine emeklilere nakit avans hakkı tanınacağını belirtmektedir.

Eğer nakit avans imkanı sunulursa, emekliler 3 maaşa kadar avans çekebileceklerdir. Ödemelerde ise geniş vade seçenekleri sunulacaktır. Emekliler, ödeme güçlerine göre tercih yapabileceklerdir. Nakit avans kampanyasında ekstra bir belge talep edilmeyecektir. Başvuran herkes bu imkandan yararlanabilecektir.

Emeklilere PTT, Ziraat Bankası, Halkbank üzerinden SSK'lı emekliye 12 maaş faizsiz kredi müjdesi! 3 maaşta avans

Bu Kredi Nasıl Alınır?

Geçmiş dönemdeki kampanyadaki şartlar günümüzde de geçerli olacaksa, emekliler kredilerini almak için çeşitli yöntemler izleyebileceklerdir. Kamu bankalarının mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak, bankaların belirtilen numaralarına T.C. kimlik numaralarını göndererek başvuru yapabilecekleri gibi isteyenler internet bankacılığı hizmetlerinden de faydalanabileceklerdir. Ayrıca, isteyen kişiler doğrudan şubelere giderek de kredilerini alırlar.