Doları bilmişti, bitcoin için tahminini açıkladı! Remzi Özdemir yatırımcıları ters köşe yaptı!

Kripto para, son zamanların yatırım araçları arasındaki yerini aldı. Yeni bir araç olmasından dolayı pek çok kişi güvenmese de kripto paraya yatırım yapanlar oldu.

Doları bilmişti, bitcoin için tahminini açıkladı! Remzi Özdemir yatırımcıları ters köşe yaptı!
YAŞAM
Yayın Tarihi : 28-05-2023 11:30

Remzi Özdemir yatırımcıları ters köşe yaptı! Doları bilmişti, bitcoin için tahminini açıkladı-  Kripto para, son zamanların yatırım araçları arasındaki yerini aldı. Yeni bir araç olmasından dolayı pek çok kişi güvenmese de kripto paraya yatırım yapanlar oldu. Remzi Özdemir, kripto para ile ilgili çok dikkat çekici tahminlerde bulundu. Dolar için yaptığı tahminleri tutan ekonomist Remzi Özdemir, kripto para ile ilgili ne gibi tahminlerde bulundu? İşte haberin detayları…

Bitcoin İçin En Yeni Tahminler

Bitcoin, bir dönem yatırımcılarına ciddi kazanç sağladı. Önemli kazançlar sağlamasından dolayı birçok kişi yatırım aracı olarak Bitcoin’i seçti. Ancak Bitcoin, sert düşüş yaşayarak yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. 2021 yılında yükselişiyle yatırımcılarının yüzünü güldüren Bitcoin, yeni yıla düşüşle girdi. 2021 yılının sonu ve 2022 yılının başında, Ethereum ve Bitcoin olmak üzere kripto paralarda sert düşüşler yaşandı. Yaşanan düşüşler yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Yatırımcılar ekonomistlerden gelecek güzel haberleri beklerken Remzi Özdemir’in yorumlarıyla yıkıldı. Dolar tahminlerinde haklı çıkan Remzi Özdemir, kripto paralarla ilgili de bomba tahminlerde bulundu. Ünlü ekonomist Remzi Özdemir’e göre Amerika gibi güçlü bir gücün Bitcoin’in ilerlemesine izin vermeyecek ve balinalar küçük balıkları yutacak. 

Bitcoin Kaç Dolar Olur? Ufukta Yükseliş Var mı?

Para ve yatırım piyasalarında büyük yatırımcılar balina, küçük yatırımcılar balık olarak nitelendirilir. Remzi Özdemir’e göre büyük balina Amerika, küçük balık Bitcoin’in yükselmesine izin vermeyecek ve sert düşüşler yaşanacak. Borsa yatırımlarında bir dönem küçük balıklar balinaları ciddi anlamda zarar vermişti. Borsalarda yaşanan bu durumun büyük yatırımcıların bir oyunu olduğu görüşü hakim. Ancak kripto para dünyasında görünen durum; balina küçük balıklara zarar verecek. 

Remzi Özdemir, Bitcoin’de öyle böyle değil ciddi bir çöküş beklediğini vurguladı. Kripto paralar için geleceğin para birimi yorumları yapılıyor. Amerika için her dönemin parası Dolardır. Doların dışında bir para biriminin aşırı değerlenmesini Amerika istemeyecek ve Bitcoin’e bir şekilde müdahale edecektir. Remzi Özdemir, kripto para yatırımcılarını uyararak çok dikkatli olmalarını söyledi. Her an Amerika kripto paraların fişini çekebilir şeklinde uyarısını yeniledi. 

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.