Bankadan anında onay var! TC kimlik son rakamı 5-6-7-8-9-0 olanlara yarın ödeme yapılıyor!

Son dönemde başlatılan bir kampanya ile TC kimlik numarasının son rakamı -5-6-7-8-9-0 olan vatandaşlar, özel şartlar dahilinde nakit ödeme fırsatından yararlanıyor.

Bankadan anında onay var! TC kimlik son rakamı 5-6-7-8-9-0 olanlara yarın ödeme yapılıyor!
YAŞAM
Yayın Tarihi : 14-06-2023 19:27

TC kimlik son rakamı 5-6-7-8-9-0 olanlara yarın ödeme yapılıyor! Bankadan anında onay var- Akbank, müşterilerine sağladığı özel kampanyalarla finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmaktadır. Son dönemde başlatılan bir kampanya ile TC kimlik numarasının son rakamı -5-6-7-8-9-0 olan vatandaşlar, özel şartlar dahilinde nakit ödeme fırsatından yararlanıyor. Bu kampanya, Akbank tarafından sunulan kredi imkanları ile ilgili bir teklif sunmaktadır.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Akbank, uygun kredi notuna sahip tüm vatandaşlar için ihtiyaç kredisi kampanyası başlatmıştır. Bu kampanya kapsamında başvurularınızı gerçekleştirdiğinizde ihtiyaç kredisi ödemesi alabileceğinizi duyurmuştur. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvuruda bulunmanız durumunda, size sunulan Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında kredi notu 1300 ve üzerinde olan herkes, kredi ödemelerinden faydalanma imkanına sahiptir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler için belirli şartlar dahilinde ödemeler gerçekleştirilecek ve onaylanan krediler aynı gün içinde hesaplara yatırılarak kullanıma sunulur. 

Bankadan anında onay var! TC kimlik son rakamı 5-6-7-8-9-0 olanlara yarın ödeme yapılıyor!

Başvuru İşlemleri

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, en yakın Akbank şubesine giderek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Banka şubesine gitme imkanı olmayanlar için ise bankaların SMS kredi servisini kullanarak da başvurularını yaparlar. 

Akbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, cep telefonlarının mesaj kısmına "kredi" yazıp boşluk bırakarak kimlik numaralarını yazıp, bu mesajı 44 25 numarasına göndermelidirler. Bu şekilde başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilir ve kredi kullanımı için adım atarsınız. 

Hızlı ve Kolay Başvuru

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için başvuru süreci oldukça hızlı ve kolaydır. Kampanya kapsamında uygun şartları sağlayan tüm vatandaşlar, başvuru yaptıktan sonra kredilerini 4 dakika içerisinde kullanabilme imkanına sahiptirler. Banka şubesine giderek veya bankaların SMS kredi servisini kullanarak başvurunuzu yapabilirsiniz.