Survivor'dan elenen Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi!

Survivor All Star 2024 sezonunda Sema Aydemir ile yaşadığı fiziksel çatışmasıyla gündeme gelen Pınar Saka, son düelloda elenerek fenomen yarışmadan ayrıldı. Eski milli atlet, yarışmadan sonra ilk kez sosyal medyada paylaşım yaptı.

Survivor'dan elenen Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi!
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 16-03-2024 12:39

TV8'in popüler yarışması olan Survivor'da mavi takımın yarışmacıları Aysu Keskin ve Berna Canbeldek ile kırmızı takımdan Pınar Saka ve Gizem Memiç arasında heyecan dolu bir düello yaşandı. Gizem Memiç, ilk turda Aysu Keskin'i 5-0 mağlup etti, Berna Canbeldek ise Pınar Saka'yı 5-3'lük skorla yendi.

Bu sonuçların ardından Aysu ve Pınar, ikinci turda karşı karşıya geldi. Sema Aydemir'le yaşadığı tartışmanın ardından gündeme gelen Survivor Pınar, düelloda Aysu'ya 5-3'lük skorla yenilerek adaya veda etti.

Survivor 2017'de ünlüler takımında yer alan ve şimdi 39 yaşında olan Pınar Saka, elenmesinin ardından Instagram hesabından ilk paylaşımını yaparak, "Modumuz belli! Dünyanın en sevilen ve özlenen kadını olarak geri dönüyorum. Güzel oğluma, eşime, aileme" mesajını paylaştı.