Serel Yereli mayosuyla çimlerin üzerine güneşlendi

Seneler önce oyunculuğu bırakıp müzisyenlik için İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli güneşi görünce hemen çiçekli mayosunu giyip parkta sere serpe güneşlendi.

Serel Yereli mayosuyla çimlerin üzerine güneşlendi
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 30-05-2023 12:06

Türk oyuncu Serel Yereli, uzun süredir yaşadığı İngiltere'de sıcak havaların gelmesiyle birlikte yaz sezonunu açtı. Güneşli bir havada çekilen bir fotoğrafını çimlerin üzerinde çiçekli mayosuyla poz vererek paylaşan Yereli, 455 bin takipçili Instagram hesabında bu anı takipçileriyle paylaştı. Altına da "İngiliz yaz zamanı" notunu düştü.

Serel Yereli'nin bu pozunu takipçileri büyük ilgiyle karşıladı. Oyuncunun doğal güzelliği ve neşeli enerjisi, fotoğrafta da kendini gösterdi. Çiçekli mayo ve güneşli havayla birlikte, yazın keyfini çıkaran Yereli'nin pozuna binlerce beğeni ve olumlu yorum yağdı.

İngiltere'deki yaşamına uyum sağlayan Serel Yereli, sosyal medya hesapları aracılığıyla takipçileriyle sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Moda, seyahat ve güzellik konularında içerikler üreten Yereli, takipçilerine ilham vermeye devam ediyor.

Oyuncunun "İngiliz yaz zamanı" notu ise İngiltere'deki yaz mevsiminin keyfini çıkardığını gösteriyor. Sıcak havaların gelmesiyle birlikte çimlerin üzerinde güneşlenme ve doğayla iç içe olma fırsatını değerlendiren Yereli, takipçilerine yaz enerjisini yansıtmayı başarıyor.

Serel Yereli, Türkiye'de birçok projede yer almasının yanı sıra İngiltere'deki yaşamıyla da dikkat çekiyor.