Alina Boz: Hayal etmek başarmanın yarısıdır

 Alina Boz bu kez uzun metraj filmle hayranlarıyla buluşacak.

Alina Boz: Hayal etmek başarmanın yarısıdır
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 15-10-2022 15:21

Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği, Deniz Can Aktaş’la başrolleri paylaştığı “Bandırma Füze Kulübü”yle ilgili olarak Boz; “Hayal etmek başarmanın yarısıdır hele ki yanında sana inanan ve destekleyen insanlar varsa aşılamayacak engel yoktur, filmimiz de tam olarak bunu anlatıyor. Seyirciye umut verecek, yüzlerini güldürecek bir hikaye” dedi. Füze yapmak için yılmadan çalışan idealist gençlerden birini canlandıran Alin Boz'u, ilk aşkın ilk kıpırtılarını içinde taşırken bir seçim yapmak zorunda kalan Leyla rolünde izleyeceğiz.

 

Kahramanlarından bazılarının hala hayatta olduğu, günümüzden yıllar önce kurdukları bilim kulübündeki çalışmalarıyla önce uzaya roket göndermeyi başaran, sonra uluslararası yarışmalarda dereceler kazanarak ülkemizi gururlandıran ancak buna rağmen sürekli engellemelerle karşılaşan liseli gençlerin yılmadan devam ettirdikleri mücadelesini anlatan film, Alina Boz’un kariyerinde de özel bir anlam taşıyor.

 

TRT Sinema işbirliğiyle 21 Ekim'de vizyona girecek “Bandırma Füze Kulübü”, CGV Mars Dağıtım aracılığıyla tüm Türkiye'de izleyiciyle buluşacak. Filmde; Alina Boz ve Deniz Can Aktaş’la birlikte Atay Yıldız, Erkan Kolçak Köstendil, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Ahmet Saraçoğlu ve Altan Erkekli gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor.