Ünlüleri bir araya getiren eğlenceli davet

Museum of Illusions İstanbul, 3. yılını 22 Ekim Cumartesi geccesi İstiklal müzesinde gerçekleşen  bir davet ve renkli şovlar ile kutladı.

Ünlüleri bir araya getiren eğlenceli davet
SOSYETE
Yayın Tarihi : 02-11-2022 16:31

 

 

İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da 2019 yılından bu yana hizmet veren Museum of Illusions İstanbul, ilgi çekici konsept ve deneyim alanlarıyla misafirlerini ağırlıyor ve genç yaşlı demeden herkeste merak uyandırıyor.

 

3. yıla özel kutlama

22 Ekim Cumartesi geccesi görkemli bir törenle 3. yılını kutlayan Museum of Illusions İstanbul’a ilgi yoğundu. Sanat ve cemiyet hayatından Nisa Bölükbaşı, Onur Büyüktopçu, Aleyna Çalışkan, Rıza Esendemir, Nora Tokhosepyan ve daha birçok ünlü isimin ağırlandığı 3. yıl daveti, Museum of Illusions Genel Müdürü Cihan Kılınçkaya’nın konuşması ile başladı.

 

Museum of Illusions Genel müdürü Cihan Kılınçkaya “İllüzyon Müzesi, nesiller boyu heyecan kaynağı olan illüzyonlarla her yaştan ziyaretçiye interaktif, sürükleyici ve eğlenceli bir deneyim yaşatıyor. Açıldığımız 2019 yılından bu yana büyük bir ilgiyle karşılaştık. İllüzyonlarla dolu bu 3 yılda, ziyaretçilerimizin olumlu geri dönüşleri ve memnuniyeti bizi daha güçlü kıldı. Önümüzdeki dönemde yeni sergilerimizle ziyaretçilerimizi şaşırtmaya ve eğlendirmeye devam edeceğiz.” ifadeleri ile geçen üç yılı değerlendirdi ve müzenin 2023 yılı planlarından bahsetti. Unutulmaz dans şovları, dj performansı ve Ozan Ünlü’nün mini konseri ile devam eden gecce tüm davetlilere eğlence dolu anlar yaşattı.

Kutlamanın ikinci günü renkli anlara ev sahipliği yaptı

Museum of Illusions İstanbul, kutlamanın ikinci gününde de renkli anlara ev sahipliği yaptı. 3. yıl kutlamalarının ikinci günü,23 Ekim Pazar günü Melis Dilmener’in konuk ettiği tanınan isimlerin katılımıyla gerçekleşti.Ece Vahapoğlu, Nazlı Denge, Nur Tuğba Algül, Melek İçmeli, Niran Hürel’in katıldığı davetteİllüzyonistÖzgür Kapmaz’ın gösterileri ve cimnastik şovlar yoğun ilgi gördü. Museum of Illusions İstanbul’un 3.yıl kutlamasının ikinci günü sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.