Merve Boluğur, Murat Dalkılıç'a ayar verdi: "Bu kaçıncı şov koçum!"

Merve Boluğur, “Neden ayrıldığımızı Merve açıklasın” diyen eski eşi Murat Dalkılıç’a ateş püskürdü: "Kalkıp kokuşmuş, bitmiş şeyin primini yapmak ne ya! Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de ‘Merve açıklasın’ falan… Kaçıncı şov bu koçum!"

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç'a ayar verdi:
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 10-08-2022 14:17

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç arasındaki gerilim sürüyor. Dalkılıç geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir açıklama yaparak eski eşi Merve Boluğur hakkında söylenen bazı sözlere tepki göstermiş ve açıklamanın bir kısmında "Ayrılık nedenimizi isterse Merve açıklar" demişti. Bu sözler Merve Boluğur'u kızdırdı. Güzel yıldız, Instagram'dan bir açıklama yayınlayarak eski eşine ayar verdi.

Eski eşini şov yapmakla suçlayan Boluğur, "Geçmişimle ilgili hiç konuşmadım çünkü benim için bitmiştir. Susmamın nedeni de saygımdandı hep. Fakat kimse de beni defalarca ağzına sakız etmeyecek. Topluca son kez yazıyorum. Bir daha bana böyle gelmeyin. Ne magazin ne ex. Son kez söylüyorum; benim bir duruşum, imajım var. Kalkıp kokuşmuş bitmiş gitmiş şeyin primini yapmak ne ya? Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de Merve açıklasın falan... Kaçıncı show koçum. Artık hakkımı savunacağım. Kimse beni değişik ithamlarla yargılayamaz. Lütfen erkekcikler uzak durun benden. Ne kimseye laf attım bugüne kadar ne de birine yaslandım. Siz de benden uzak duracaksınız ama bu böyle biline. Cahil kesimin psikolojik baskılarından da sıkıldım. İşsiz misiniz bu kadar psikolog kesildiniz sığ kafalarınızla, uzayın abi. Ben Merve'yim sadece. Benim de hayatıma saygı duyulacak." dedi.