'Hayat Bugün'ün yayın tarihi belli oldu!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımını  O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam'ın uluslararası ilk  uyarlaması olan “Hayat Bugün” yayın tarihini yeni tanıtımı ile duyurdu.

'Hayat Bugün'ün yayın tarihi belli oldu!
DİZİ GALERİ
Yayın Tarihi : 13-10-2022 16:07

Başrol oyuncuları; Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un yer aldığı dizi yeni tanıtımıyla övgü dolu yorumlar alırken ekran yolculuğu için de geri sayım başladı.

 

Hayat Bugün’de; Ulaş Tuna Astepe “Başhekim Doç. Dr. Barış Güvener’’, (Dr. Max Goodwin), Hazar Ergüçlü “Doç. Dr. Suzan Mayer” (Dr. Helen Sharpe), Tansel Öngel “Doç Dr. Aras Erdem” (Dr. Floyd Reynolds), Hande Doğandemir “Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu” (Dr. Lauren Bloom), Mert Denizmen ‘’Prof. Dr. Andaç Sağlam” (Dr. Iggy Frome) ve Şerif Erol “Prof. Dr. Ali Haydar Oruçov” (Dr. Vijay Kapoor) karakterleriyle ekranda olacaklar.

David Schulner’in hem yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği ‘New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan ‘Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor.

Konusu kadar başarılı kadrosu ile de dikkat çeken ‘Hayat Bugün’ 19 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de Show TV’de başlıyor.

İşte Hayat Bugün’ün 2. Tanıtımı;