Sergen Deveci yoğun bakımda uyutuluyor!

Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün bir TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye getirilen Sergen Deveci, ameliyat oldu. Ünlü oyuncunun, geçirdiği operasyonun yorucu olması sebebiyle önlem amaçlı yoğun bakımda uyutulduğu öğrenildi.

Sergen Deveci yoğun bakımda uyutuluyor!
MAGAZİN
Yayın Tarihi : 23-11-2022 14:25

Karadeniz turnesinde olan ‘Baş Belası’ adlı tiyatro ekibini taşıyan minibüs, dönüş yolunda kaza yapmıştı. Merzifon ilçesinde, minibüsün bir TIR’a çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ölmüş, 8 kişi ise yaralanmıştı.

Durumu ağır olan Sergen Deveci'nin, ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye sevk edilmesinin ardından boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilmişti.

YOĞUN BAKIMDA UYUTULUYOR!

Ameliyatı başarılı geçen Sergen Deveci'nin doktorları operasyonun sekiz saat sürdüğünü açıkladı. Ameliyatın beklenenden daha iyi geçtiğini belirten doktorlar, operasyonun yorucu olması sebebiyle ünlü oyuncunun önlem amaçlı hastanenin yoğun bakım servisinde uyutulduğunu belirtti. (Kaynak: haberturk.com)