Advert
Advert
DİĞER HABERLER
news
MAGAZİN

Çağlar Ertuğrul: Kız arkadaşım ve ben yeni Kıvanç ve Başak gibiyiz

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, gazetecisi Sibel Arna’nun YouTube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”un 40. bölüm konuğu oldu. 7 senedir birlikte olduğu stil danışmanı Kayla Manukyan ile yeni Kıvanç ve Başak olduklarını söyleyen Ertuğrul, Tarık Akan’a benzetilmekte gurur duyduğunu da ekledi.

news
MAGAZİN

Bir tatil pozu da Zeynep Bastık'dan geldi!

Bayram tatilini fırsat bilen ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı. Zeynep Bastık da güneşlenirken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Şarkıcı paylaşımına şu notu düştü: "Nisanda bronzlaştım."

news
MAGAZİN

Survivor All Star'da büyük kavga! Yumruklar havada uçuştu!

Survivor All Star adlı popüler yarışma programında büyük bir heyecan yaşanıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında Yunus Emre ve Ogeday arasında yaşanan tartışma büyük yankı uyandırdı. Kavgada yumruklar havada uçuşurken, yaşanan olaylar sansürlenmiş olsa da, Yunus Emre ve Ogeday'ın diskalifiye edilebileceği yönünde yorumlar yapıldı. İşte detaylar...

news
MAGAZİN

Tuba Ekinci'nin 'Condom' dansı sosyal medyanın gündeminde

Tuğba Ekinci, sık sık dikkat çeken açıklamaları ve cesur sosyal medya paylaşımlarıyla biliniyor. Son olarak, Condom şarkısında sergilediği ilginç dans performansıyla yeniden gündeme oturdu ve sosyal medyada büyük tepki topladı.

news
MAGAZİN

Murat Ünalmış ve Albena İlieva çiftinden sevinç dolu haber: Selim Baran dünyaya geldi!

Murat Ünalmış, tanınmış bir aktör, üç yıldır ilişki içinde olduğu Albena İlieva ile geçen yıl evlendi. Geçtiğimiz yıl mutlu bir şekilde evliliklerini taçlandıran çift, şimdi ebeveynlik heyecanını yaşıyor. Ünalmış, oğluyla birlikte çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaştı.

news
MAGAZİN

Gülşen fit formunun sırrını açıkladı

Gülşen, uzun yıllardır fit görünümünün sırrını paylaştı.

news
MAGAZİN

Hadise tatil sezonunu açtı!

Hadise bayram tatilini fırsat bilerek denizin ve güneşin tadını çıkardıç

news
MAGAZİN

Serenay Sarıkaya cesur tarzıyla dikkat çekti

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards töreninde katıldı ve kırmızı halıda giydiği kıyafet, sosyal medyada tartışma yarattı.

news
MAGAZİN

Defne Samyeli okyanusta

Televizyon sunucusu ve şarkıcı Defne Samyeli, dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek için soluğu Doğu Afrika ülkesi Seyşeller'de aldı.

news
MAGAZİN

Aslı Bekiroğlu boş sahilin tadını çıkardı

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da geçirmeyi tercih eden isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Önceki sabah erken saatlerde Bebek'te görüntülenen Bekiroğlu, köpekleriyle birlikte sahilde yürüyüş yaparken objektiflere yakalandı.

news
MAGAZİN

Kızılcık Şerbeti, Cannes'a damga vurdu

Her Yıl Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen içerik ve televizyon sektörünün buluştuğu MIPTV Fuarı’nda bu yıl Türk rüzgarı esti.

news
KÜLTÜR-SANAT

Fatma Turgut'tan Can Bonomo imzalı yeni şarkı

Fatma Turgut, konserlerde hayranlarıyla buluşmak için bir şehirden diğerine koşarken, yoğun programı arasında stüdyoya girerek yeni müzik çalışmalarına devam ediyor. Turgut'un Can Bonomo imzalı yeni şarkısı 'Dönmem Ona', geçmiş aşklarının gölgesinden kurtulamayanların duygularına tercüman oluyor.

news
MAGAZİN

İnci Taneleri'nde pavyon yeni şarkısıyla açılıyor!

İnci Taneleri 2 haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Dilber, hem yeni şarkısı ile hem yeni dansı ile pavyonu yeniden açacak.

news
MAGAZİN

Siyah beyaz Gülben

Yeni şarkısının hazırlıklarını tamamlayan Gülben Ergen, fotoğraf sanatçısı Ahmet Yürekli’ye köpeği Gonca ile poz verdi. Siyah beyaz yayınladığı kareler binlerce beğeni ve yorum aldı…

news
MAGAZİN

Bige Önal: Aras'la hala görüşüyoruz

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, ilişkilerine yeniden bir şans vermelerine rağmen yedi yıl süren birliktelikleri mutsuz bir şekilde sona ermişti. Güzel oyuncu, ayrılıktan sonra eski sevgilisi Aras Bulut hakkında "Yıllardır en yakın arkadaşım" dediği soruya cevap verdi.

news
MAGAZİN

Emre Altuğ'dan aşk itirafı geldi: 'Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz'

Eski manken Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra iki çocuk sahibi olan Emre Altuğ, basın mensuplarının "Son zamanlarda yalnız mı dolaşıyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

news
MAGAZİN

Serenay Sarıkaya, Mert Demir'le aşk yaşadığını itiraf etti

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir ile ilişkilendiriliyordu. Sosyal medyada aktif olan ikili, Milano tatili dönüşünde objektiflere yakalanmış ancak aşk konusundaki soruları cevapsız bırakmıştı. Ancak sonunda Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, sessizliği bozdu ve sürpriz birlikteliği ilk kez kabul etti.

news
MAGAZİN

Şeyma Subaşı leoparlı bikinisiyle verdiği pozları ile dikkat çekti

Şeyma Subaşı, sosyal medyada sık sık paylaşımlarıyla dikkat çekiyor ve Bali tatilinin keyfini çıkarıyor. Son olarak leopar desenli bikinisiyle yaptığı paylaşım, takipçilerini güzelliği ve fit görünümüyle büyüledi.

news
MAGAZİN

Gupse Özay, son paylaşımıyla sevenlerini heyecanlandırdı!

Ünlü oyuncu ve senarist Gupse Özay, son paylaşımıyla sevenlerini heyecanlandırmayı başardı.